2777
2789
چجوری با نماز شب مشکلات حل میشن؟ همینجوری بخونیم؟ یا نیت هم کنیم؟

با نماز مگه مشکلات حل میشن 

نماز در اصل سجده ب خداست نه واسه حل مشکلات/!

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مشکلات حل میشن با نماز و قران چه فرقی داره ماهم به خدا روی اوردیم قطعا اول بخاطر خدا میخونیم

من هردوتاشو خوندم ولی...

ایشالا هرمشکلی داری حل بشه

ولی چی؟ ممنون تو هم همینطور

راستش من ی حاجت محال داشتم به نیتش دوبار قرانو ختم کردم اتفاق محال افتاد ولی داستانای تلخ به همراهش داشت و داره منم ک بزور غز خدا نخاستم حتی خوابشم دیده بودم ک اون اتفاق میفته 

چ بدونم شاید امتحانه 

راستش من ی حاجت محال داشتم به نیتش دوبار قرانو ختم کردم اتفاق محال افتاد ولی داستانای تلخ به همراهش ...

منم حاجت محال دارم خیلی سختی کشیدم و میکشم اگه مشکلم حل نشه نمیدونم چه بلایی سرم میاد....

با ختم قران حاجت گرفتی؟

چله برداشته بودی؟ میگن موقع چله باید صدقه بدی هرروز چون خود چله سنگینی میاره.

اره مشکلات حل میشن با نماز و قران چه فرقی داره ماهم به خدا روی اوردیم قطعا اول بخاطر خدا میخونیم

نماز خوبه 

ولی اگه میخونین به امید برآورده شدن یه حاجتی همون نخونید بهتره به نظر من چون اصلا خالصانه نیس 

نماز عبادت خداست به صورت خالصانه نه یک معامله برای حاجت!!

منم حاجت محال دارم خیلی سختی کشیدم و میکشم اگه مشکلم حل نشه نمیدونم چه بلایی سرم میاد.... با ختم قر ...

من اصلا این4در حالم بد بود فقط وضو گرفتم و ب خدا گفتم واسه اون نیتم مبخونم اگه ب صلاحمه بشه

من پیش بهترین متخصصای تهران رفتم هیشکی امید نمیداد و همینکه برگه ازمایشو میدیدن میگفتن سقط💔