2777
2789

من پسفردا عمل لازک دارم عیک افتابی خاصی باید بخرم؟ رنگ عینک حتما باید مشکی باشه؟ قهوه ای نمیشه؟

یکم استرس دارم میترسم حین عمل چشامو تکون بدم 

و اینکه من خودم کرجم بچه دو ساله هم دارم اینجا کسیو ندارم قراره دو روز شوهرم مرخصی بگیره بنظرتون سختم میشه با بچه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عینک خودشون میدن چشاتم تکون نمیخورن نترس ولی همراه ببر حتما برای برگشتن عملا کور میشی  😁😁😁😁

من ولی عملا بیناشدم واای چقدر خوب اون روز

ولی ازفرداش ریزش اشک گرفتم

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
منم چشمام سه چهاره ولی میترسم،حسش چجوریه خیلی شیرینه؟

من شماره چشمم ۶ بود 

اره خیلی عالیه هرچی بگم کمه 

به دردسرای بعدش می ارزه من کلا سه تا چهار روز ریزش اشک داشتم و اینکه ده دوازده روز بعدش البته بجز روز اول یکم تاری دید داری که کم کم درست میشه

واینکه عینک افتابی حتما بزن چشمت بنور حساس میشه ولی اونم کم کم بهترمیشه 

من نه ماهه عمل کردم بهترین کاره توزندگیم همین بوده 

کلینیک تخصصی چشم پزشکی نور

اون قطره هاش یکم سخته باید سرساعت بریزی اونم بازم می ارزه

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

. یه عبنک‌دودی درست حسابی بگیر ترجیحا مشکی . تا یه ماه تو خونه هم باید بزنیش. بعد عمل چند تا قطره میدن بهت یکیش برای درد چشمه اگه درد داشتی میزنی که من نداشتم . خیلی سوزش داره سه روز اول .  قطره هاتو فراموش نکن اصلا .نباید تکون بدی ولی حین عمل یه قطره میریزن تو چشت که تکون دادن چشم سخت میشه .در کل عمل خیلی خوبیه راحت میشیی

من شماره چشمم ۶ بود  اره خیلی عالیه هرچی بگم کمه  به دردسرای بعدش می ارزه من کلا سه تا چ ...

منم انقدر عینک زدم چشمام هم ریز شده هم گود،دیگه خیلی وقته نمیزنم مگر اینکه تلوزیون بیینم،من میخام برم بیمارستان نگاه پیش دکتر روشنک نظری نمیدونم خوبن یا نه

عینک خودشون میدن چشاتم تکون نمیخورن نترس ولی همراه ببر حتما برای برگشتن عملا کور میشی  😁😁😁😁

عه واقعا بیمارستان نور میخوام عمل کنم نگفتن عینک میدن منم رفتم عینک قیمت کردم 1800اینا بودن تو همون بیمارستان