2777
2789
عنوان

کیا چشماشونو لازک کردن از مراقبتهای قبل و بعدش میشه بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3253 بازدید | 38 پست
الان زنگ زدم پرسیدم عینکو گفتش نه خودشون نمیدن باید خودت تهیه کنی

عزیزم چون من هم میخام عمل کنم پیرو حرفت زنگ زدم بیمارستان‌ نور.من اشتباه گفتم دوستم فمتولیزیک انجام داده بود ک دوروز بیشتر نقاهت نداره و هزینه اش ۱۲یا۱۵هست.ولی این لازک ک شما میخای انجام بدی ۸تومنه و نقاهتش و مراقبتهای بعدش بیشتره.اگه بتونی هزینه کنی فمتو خیلی خیلی بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

PRKاز ليزيك خيلي بهتره و گرون تر البته من ١٠ميليون هزينه بيمارستان دادم به غير از قرص و داروهايي كه بايد به چشمم ميزد ميشه گفت با دارو ١٢تومن تموم شد بعد حدود يك ماه بعد عمل بايد تو چشمم قطره ميريختم

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok

خود بیمارستان بهم عینک داد عینک خاصی نیست ی عینک پلاستیکیه ک شیشه اش خیلی تیره اس

دکتر میگه باید چیکار کنی

من ۷روز تو اتاق بودم لامپم روشن نکردم حتی بعدش ک لنزمو دراوردم اومدم تو نور البته من ب خودم سخت گرفتم

ولی تو این مدت باید تو خونه عینک و داشته باشی

قطره هاتو سر ساعت استفاده کن

منم چشممو زیاد تکون دادم موقع عمل چون بیحسی میزنن متوجه نمیشی دکتر بهت میگه

و اینکه تا چند ماه بار سنگینم بلند کنی چشمات تار میشه دوباره خوب میشه

عهه یادش بخیر چ دورانی بود😅

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
فرق داره PRKفرق داره PRKبهتره 

PrK جديد ترين روشه يه چند ساليه اومده هرجايي هم دستگاهشو ندارن من بيمارستان قائم رشت عمل كردم فروردين ماه عمل كردم حدود يك ماه هم مراقبت داره 

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok
عزیزم چون من هم میخام عمل کنم پیرو حرفت زنگ زدم بیمارستان‌ نور.من اشتباه گفتم دوستم فمتولیزیک انجام ...

اره عزیزم فمتو 12 تومنه منم میخواستم همونو انجام بدم ولی دکتر گفت قرنیه چشمت نازکه نمیشه فمتو کرد حتما باید لازک کنم