2777
2789

سلام ی دونه دختر دارم ک دوسالشه.

میخوام برای دومی اقدام کنم ولی دو دلم از طرفی دخترم خیلی تنهاست شرایط طوریه که هیچ کس دورواطرافمون نیست ن عمه ن خاله هیشکی. 

خودم و شوهرمم بچه دوست داریم   

(دخترم فقط ب شدت کنجکاوه اونم فکر میکنم چون تنهاست اینجوریه دورش ک شلوغ باشه خیلی دخترخوبیه )

از پوشک هم گرفتم.  

مامانایی ک بچه دوم دارن نظرشون رو بگن

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم ۱سال و۸ماهشه تازه فهمیدم باردارم

خیلی میترسم ناخواسته بود

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

منم تو همچین شرایطی باردار شدم بنظرم خوب نیست بذار حداقل دخترت ۳ سالش بشه وقتی دومی میاد وقت کم میاری برا اولی بخصوص که دخترم هست و حساس تر و اینکه چون خودش هنوز خوب و بد رو نمیدونه روزای اول خیلی اذیت میشی من که هنوز دوماهشه همش دارم میگم نکن مامان نی نیه گناه داره 

درسته تا یکی دوسال خیلی سختت میشه ولی ارزش داره،من کاملا راضی ام،چیه بچه ی تک و تنها و افسرده

خداروشکر ان شاالله همیشه راضی باشین ازشون

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤

اینکه  از پوشک گرفتی خیلی خوبه کارت راحت تره. سختی که داره ولی بزرگ میشن راحت میشی. من پسرم ۲سالشه پوشک میکنم هنوز. انشالله۳سالگیش اقدام میکنم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اگه میتونی به دوتا برسی بیار اما یکی دوسال سختته ولی باز خوبی اش اینه که باهم بزرگ میشن من دخترام باهم ۶سال اختلاف سنی دارن 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖