2777
2789
عنوان

کسی مث من هست ؟

81 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی تا حالا تونسته افسردگی شو کنترل کنه ؟؟ چندین بار دکتر رفتم ولی دارو میده و شوهرم نمیزاره دارو مصرف کنم میگه عوارض داره،ولی نمیدونه که خوده افسردگی چقدر عوارضش بدتر از داروئه،برای خوب شدن افسردگی چکار کردین؟ افکار و نشخوار فکری تون رو چطور کنترل میکنید؟خواهش میکنم هرکس هرچیزی میدونه اینجا بنویسه افرادی مثل من استفاده کنیم ممنونم🙏

اول برو باشگاه (خیلی خیلی خیلی خیلی خوبه)

بعد هم به فکر حیوانات باش و براشون غذا بذار

با خدا صحبت کن و بخواه بهت ارامش قلبی بده

یوگا و مدیتیشن حتما تو برنامه هفتگیت باشه

اصلا بیکار نمونی بشینی فکر کنی

اصلا فکر منفی نکنی

خاطرات خوب و اخلاق های خوبتو مدام برای خودت یاد آوری کن

ارایشگاه

رسیدن به خودت

روتین پوستی داشته باش

که باعث بشه دائم تو فکر خودت باشی

غذاهای سرد مزاج زیاد نخور

روابط عاطفیتو با همسرت بیشتر کن و رمانتیک تر باشید

😁😁😁😁 عزیزم زود خوب میشی با همسرت هماهنگ کن که حالا که تو فکرت و میخواد عوارض داروها اذیتت نکنه اینکارهارو انجام بدین

بی خیال باش تا کامروا باشی

داروهارو بخور

من بعد از دو سال که دیدم شوهرم هیچ اعتقادی به افسردگی نداره خودم بدون اینکه بهش بگم رفتم روانپزشک دارو داد الانم بدون اینکه بهش بگم دارومو استفاده میکنم حالم خیلی بهتره

مشکلم افسردگی بعد از زایمان بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو باشگاه (خیلی خیلی خیلی خیلی خوبه) بعد هم به فکر حیوانات باش و براشون غذا بذار با خدا صحبت ...

مممنونم از توصیه های خوبت عزیزم🌸🙏 حتما سعی میکنم انجام شون بدم، اتفاقا سردی جات زیاد استفاده میکردم باید کمتر کنم، ورزش هم تقریبا روزانه سعی میکنم انجام بدم و بقیه موارد هم همینطور