2777
2789

سلام بجه ها من حدود دوهفته پیش تو گردنم یه چیزی اندازه عدس پیدا کردم رفتم دکتر غدد با معاینه گفت هیجی نست اما یه سونوام برو ...رفتم سونو گفت نمای واکنسی داره و گفت اصلااا چیز نگران کننده ای نیست احتمالا یه عفونت کوجولو داری ....دکترم گفت ۵ روز چرک خش کن بخور ...الان ۳ روزه چرک خک کن میخورم اما هیچ تغییری نکرده..راستش خیلییسی میترسم😢😢اصلا فکر و ذکرم ریخته بهم...کسی تجربه داشته

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

نترس چیزی نیست عادی هست برای بعضی ها اینطور میشه 

چیز خطرناکی نیست

مثبت فکر کن الکی به خودت استرس نده

دکتر گفته چیزی نیست پس نترس من چند نفر میشناسم همینطورن خیلی وقته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوده دو هفته یا بیشتر زمان میبره 

اره دکترمم گفت زمان میبره تا از بین بره ...گفت دیسک گردن داره به خازر اونم هست که ورم کرده..گفت اصللااا بهش دست نزن گردنت که خوب بشه اونم میره

فکر کنم 12سال بیشتر دارم رو باسنم ببخشیدا هربارم دکتر رفتم سونو دادم گفتن هیچ مشکلی نداره 

مگه اونجاام غدد لنفاوی هست🤣🤣🤣🤣

اره دکترمم گفت زمان میبره تا از بین بره ...گفت دیسک گردن داره به خازر اونم هست که ورم کرده..گفت اصلل ...

چیزی نیس نگران نباش من تجربشو دارم

خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین