2777
2789
عنوان

كي از فايلهاي سيد حسين عباس منش زندگيش خراب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21312 بازدید | 94 پست

نمیدونم

ازش خوشم نمیاد

قانون جذب و سابلیمینال ام چرت و پرته

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکیو میشناسم خل شده به قول شما فکر می‌کنه بهش وحی نازل میشه اونم خیلی خانوادشو اذیت می‌کنه .اینجور آدما خودشون عقلشون کمه که دنبال هر حرفی میوفتن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

اینا اگر قرار بود با روشای خودش پیش بره ک باید الان اسمش اولین ثروتمند جهان‌میبود 

قانون جذب چیزی جز مزخرفات نیس حرفاشون همش چرته ک بشین و تلاش نکن فقط جملات مثبت و تکرار کن 

قرانو بخونید نیازی ب این مزخرفات نیس 

من ایشون رو نمیشناسم.

ولی در کل این که فکر کنیم کسی با قانون جذب و انرژی مثبت از صفر به هزار رسیده اشتباهه!

این ویلای آمریکا و پول و ... که ایشون یا بقیه دارن از جیب و پول سادگی من و شماها هست که باور میکنیم و پول می‌دیم دوره میخریم و کتاب و جزوه میخریم و پیجشون رو فالوو میکنیم که میلیونی میشن و ...

قانون جذب مزخرفی بیش نیست

جز سرخوردگی چیزی برای ادم نداره

یه مدت که درگیرش بودم بدتر عصبی بودم. خداروشکر رها شدم دارم مث آدم زندگی میکنم

ادمایی رو میبینم که خیلی کتاباشو میخونن و سمینار میرن وو... به همه بدبینن و از همه چی انرژی منفی میگیرن و یه چرتوپرتا تو مغز اینا فرو میکنن که نگو