2777
2789

ي سوال خيلي ذهنم رو درگير كرده گفتم اينجا بپرسم اونايي ك ميدونن لطفا بگن 

من شنيدم و ديدم توي اطرافيانم اونايي ك بدويارترن و حالشون بدتر ميشه بچشون دختره

و اونايي ك به نسبت بارداري راحتتري دارن و مثلا خيلي تهوع و اينا ندارن بچشون پسره 

اين درسته؟؟

شمايي كه بچه داشتيد چطور بوده؟؟؟و بچتون چي بوده 

البته من خوندم تو چندتا از فاميلامون و خواهرشوهرم سر دخترش واقعا بدويار بودن 

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا اینو دیدم👌👌👌

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

من خودم تو بارداریام فقط عشق و حال بود 😂😂همش قر و قمیش و لباس بارداری و ویار خوشمزه و اینا اصلا تهوع حال بد ندیدم😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

دختر اولم ویار نداشتم ولی اعصابم نداشتم دختردومی هم به شدت بد ویار بودم جوری که به وقتایی دخترم زار میزد برام به شدت می ترسید از بدحالیام.ولی له شدت آروم بودم و اعصابم خوش بود

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من اصلا ویار نداشتم دختره بچم دخترخالم در حد مرگ رفت از ویار پسره بچش

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم