2777
2789

سلام خانوما،مامانای مهربون💕ایشالاه قصدداریم  ۱۸بهمن برای دوقلوهاتولدیکسالگیشونوبگیریم،من ۷ساله ازدواج کردم وتاحالا بافک وفامیل ارتباط آنچنانی نداشتیم فقط عید رفت وآمدداشتیم باهم ،حالا نمیدونم باید چی بپزم؟چطورپذیرایی کنم؟مثلا میخوام برای هر قل کیک جداگونه درست کنم چون مهارت کیک وخامه کشی واینارودارم.

+شامم جوجه کباب بدیم.

دیگه چی لازمه خوراکی که تهیه کنیم؟درضمن یه تولد ساده است نه یه تولدانچنانی .وازهمه مهمتر (((خانوادم چی بایدکادوبدن))؟چون ممکنه ازمن بپرسن طفلک اوناهم خیلی اجتماعی نبودن این چیزاروبلدباشن.ممنون میشم کمکم کنید

مامان دوقلوها👬سهیل وسینا((1400))💓خدایاشکرت

سلام عزیزم به نظرم تولدو نگیر چون هم بچه هات معنی تولد رو نمیدونن هم بخوای تدارک ببینی بچه هات بهت میچسبن نمیشه به نظرم یه کیک ساده درست کن و با شوهر و بچه هات خوش بگذرون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالاد الویه و کشک بادمجون هم خوبه کنارش ..میوه و چای و ...

کادو هم بستگی به هزینه ای که میخواهید بکنید داره ..پسر من تو یه سالگیش ماشین ها که دسته داره رو خیلی دوست داشت بعد سه سال هنوزم دوسش داره

نشد که بشه🙃

ژله هم درست کن میتونی دونه ذرت بگیری پفیلا هم درست کنی مامان بابات هم بر اساس وثقشون میتونن نفری یه دست لباس یا نفری یه اسباب بازی بسته به جنسیت بچه ها بگیرن من سه ماه پیش تولد یکسالگی پسرم بود مامان بابام یک میلیون کارت هدیه دادن گفتن هر چی دوست داری خودت بخر منم ریختمش به حساب سپردش 

عزیزم خیلی پیشاپیش مبارک😍

میتونی یه بسته پاستیل مارشمالو بگیری بکنی تو سیخ بزاری تو لیوان بزاری کنار کیک مثلا‌ کیکشون‌ هر رنگیه لیوان‌ اون‌ رنگی بخر یک بار مصرف‌ بچین‌ روی هم 

ژله ام هست باز به هزینه ای که میخوای کنی بستگی داره🌹

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
عزیزم خیلی پیشاپیش مبارک😍 میتونی یه بسته پاستیل مارشمالو بگیری بکنی تو سیخ بزاری تو لیوان بزاری کن ...

منونم چه ایده ی قشنگی

مامان دوقلوها👬سهیل وسینا((1400))💓خدایاشکرت