2777
2789

یه هفته پیش با همسرم خونشون بودیم شب موندیم چون باردارم مادر شوهرم گفت برین اتاق خواب بخوابین که راحت باشین مادر شوهرم اینا هم تو پذیرایی خوابیدن نصفه شب اومدم برم سرویس بهداشتی دیدم مادر شوهرم سرجاش خالیه کنار پدر شوهرمه سریع خودمو زدم به اون راه رفتم دستشویی برگشتنی  دیدم سرجاشه بعد فردا صبحش ما برگشتیم خونمون حالا دو سه بار به مادر شوهرم زنگ زدم کار داشتم گوشیو برنمیداره بعد بدیش اینجاست شوهرم هم میخواست بره سرویس اونم دید که مامانش نیست سرجاش 

منم چون گوشیو برنمیداره خجالت میکشم برم خونشون 

چطوری برخورد کنم که این خجالت بینمون بره

امیر❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار آخر شب رفتیم خونشون مامان باباش تو اتاق خواب بودن خواهرشوهرم تو حال بود دراز کشیده بود تو گوشی بود دیگه منم رفتم کنارش باهم حرف زدیم تا صبح

صبح مادرشوهرم اینا بیدار شدن اومدن تو حال من رفتم تو اتاق که لباسامو عوض کنم دیدم کاند...مشون جامونده🤣

آواکادو سایت🥑                                                            

هیچی عادی باشین بگو اخه زن حسابی اد نگه داشتی اون شبی ک پسرت خونتونه 😂😂

من عادیم اون فردا صبحش برگشت گفت وای شب از پا درد داشتم می مردم کل خونه رو چهار دست و پا راه میرفتم از درد 

میخواد طبیعی جلوه بده بدتر می‌کنه😂🤕🤕

امیر❤️

چیزی به روش نیار خب

من به روش نمیارم ولی خب بنده خدا خجالت کشیده حتی تلفنمو جواب نمیده کار دارم 

بعد ما آخر هفته ها همیشه میریم خونشون این هفته نرفتیم از خجالت 

امیر❤️