2777
2789

سلام عزیزانم لطفا تجربه خودتون یا اطرافیانتون بگید مرسی🙏💕

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

من، منافذ پوستم بازه وقتی صورتمو میشورم بعضی وقتا صورتمو تو اب یخ میذارم خیلی خوب میشه پوستم، جوش نمیزنه یاکم میزنه چون به خاطر منافذ باز جوش میزنم 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من، منافذ پوستم بازه وقتی صورتمو میشورم بعضی وقتا صورتمو تو اب یخ میذارم خیلی خوب میشه پوستم، جوش نم ...

من جوش لک‌جایه جوش دارم

انواع ضدجوش و شوینده و… استقاده میکنم و بی‌تاثیر

بنظرت با یخ ممکنه لک ها کم‌رنگ بشه؟

و عزیزم نظرت درباره فوم نوآکنه چیه؟ خوبه بنظرت بگیرم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جوش لک‌جایه جوش دارمانواع ضدجوش و شوینده و… استقاده میکنم و بی‌تاثیربنظرت با یخ ممکنه لک ها کم‌رن ...

نه فکرنکنم یخ جای لک رو ازبین ببره، فقط برای منافذ بازخوبه اگه منافذت بازه برات خوبه

نمبدونم عزیزم استفاده نکردم

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

نه فکرنکنم یخ جای لک رو ازبین ببره، فقط برای منافذ بازخوبه اگه منافذت بازه برات خوبهنمبدونم عزیزم اس ...

مرسی گلم

مرسی گلم

🩷🩷