من روزی صدبار خونه رو مرتب میکنم و بچم دوباره ریخت و پاش میکنه،دلمم نمیاد تنبیهش کنم یا دعواش کنم هر چیم با خوبی میگم بازم کار خودشو انجام میده،مخصوصا واسه خوردن غذا کل خونه رو به گند میکشه اصلا سر سفره نمیشینه،شما چجوری با بچه هاتون رفتار میکنین ک ریختو پاش نمیکنن؟
ریخت پاش همه بچه ها میکنن من بهش میگم اگه از رو زیر سفره بلند شی غذا بهت نمیدم وقتی بلند میشه راه بیوفته ازش میگیرم یکم گریه میکنه توجه نمیکنم خودش برمیگرده سرجاش میشینه میخوره اگه به گریش توجه کنی یاد میگیره همچیو با گریه ازتون بخواد و به خواستش برسه...خونه من از لحاظ تمیزی تمیزه ولی همیشه اسباب بازی و یسری وسیله میریزه وسط بازی میکنه کاریش هم نمیشه کرد بچست دیگه باید تا بیداره بازی کنه
من خیلی رو خونه حساسم از اول همش جمع کردم، دخترم یاد دادم تا اسباب بازیه قبلیشو با من جمع نکرد حق نداره جدید بیاره، غذا هم فقط تو آشپزخونه ، زیر انداز میذارم زیرش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسرم ۱۸ ماهشه راه میره میخوره میریزه.. اسباب بازیاشو میریزه وسط خونه دیگه چاره ای نیس منم پشت سرش جمع میکنم.. تلاش میکنم خونه م تمیز باشه هر روز دستمال میکشم هفته ای ۳ بار جارو میکشم
بچه من از اول بدغذا بوده رفتم پشت سرش و بهش غذا دادم،دختر شما چندسالشه؟
دخترم سه سال و نیمشه هنوز من غذا میدم واسه اینکه نریزه، تنقلات مثل بستنی، آجیل ، ماست ، میوه اینا رو خودش میخوره، بعدش اینکه میدونه جای بازی فقط تو اتاقشه ، و فقط یه اسباب بازی میتونه بیاره تو پذیرایی، دیگه خودش یاد گرفته
واسه همینم من دعواش نمیکنم،رو فرشی هم میندازم ولی واقعا برام سواله ک چجوری بعضیا خونشون تمیزه
وسواس دارن چون. هم خودشو هم بچه رو اذیت میکنن. من خواهرشوهرم اجازه نمیداد بچه هاش غذا بخورن که مبادا بریزن به خودشون و فرش. الان بچه ۴ و ۹ ساله داره بلد نیستن غذا بخورن خودش باید بهشون بده.
اسبلب بازی هم میتونی وسایلش روکارتنکنی لوازم محدودی بذاری جلودستش و هرازگاهی جابجا کنی که تمراری نشن
قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
منم یه بچه کوچیک دارم. باردار هم هستم. بچم ۲ سالشه. خونم برق نمیزنه هیچ وقت. اول اینکه مثل مسجده. همه ی دکوری ها و میز عسلی ها جمع شده. روی باکس های دکوریم همیشه پر از خنزر پنزره. ولی کف زمین سعی میکنم همیشه جارو کشیده و مرتب باشهساعت ۴ جارو و شام و جمع کردن اسباب بازی های رو زمین و اینا.. آشپز خونمم که صبح ها بیدار میشم برق میندازم بعد شام پختن هم همین طور. دیگه همین. به نظرم در این حد برای یه آدم بچه دار کافیه
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست . هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود . صحنه پیوسته به جاست . خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاااااااااد.