2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه کوچک دارن و همیشه خونشون تمیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 39 پست

ببین گلم مثلا من تا دستشو میزنه به اپن که سرامیکیه نمیرم همون لحظه لکشو پاک کنم یا به یخچال چون اینجوری دائم باید در حال تمیز کردن باشم ولی هرموقع ظرف میشورم کانتر و اپن و یخچالو جاهایی که لک شده دستمال میکشم اینجوری بیشتر مواقع تمیزه‌..بعد هروعده غذاهم جارو دستی میکشم اینجوری نمیخواد هرروز جارو برقی بکشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بچه کوچیک دارم. باردار هم هستم. بچم ۲ سالشه. خونم برق نمیزنه هیچ وقت. اول اینکه مثل مسجده. هم ...

وای دقیقا مثل منی ولی بچه من دوسال و ده ماهشه و منم در همین حدم 

ببین گلم مثلا من تا دستشو میزنه به اپن که سرامیکیه نمیرم همون لحظه لکشو پاک کنم یا به یخچال چون اینج ...

منم همون لحظه تمیز میکنم ولی چون باردارم واقعا سخته دلم میخواد ب اون تمیزی ک مثلاً بلاگرا هستن باشم،فک کنم اونا حتما نیرو کمکی میارن برا نظافت

منم همون لحظه تمیز میکنم ولی چون باردارم واقعا سخته دلم میخواد ب اون تمیزی ک مثلاً بلاگرا هستن باشم، ...

وااای شما اونارو میگی همش خونشون تمیزه من فکر کردم تو نزدیکانت دیدی  اره بابا معلوم نیست که ما از کجا بدونیم چیکار میکنن اونا همش دورشون شلوغه ما تک و تنها بچه بزرگ میکنیم 

منم همون لحظه تمیز میکنم ولی چون باردارم واقعا سخته دلم میخواد ب اون تمیزی ک مثلاً بلاگرا هستن باشم، ...

اگه باردار هستی که کلا قید تمیزی رو بزن همون اخر شبها یه دستی بکش چند ماهته گلم

وای دقیقا مثل منی ولی بچه من دوسال و ده ماهشه و منم در همین حدم 

اصلا سخت نگیر. اینا بزرگ میشن و ما حسرت این روزارو میخوریم. لذت ببر فقط. بی خیال خونه. 

بچه من ۲ سال و ۴ ماهشه حدودا. اسباب بازی هاشو وقتی میخوایم غذا بخوریم بهش میگم بیا جمع کنیم میخوایم غذا بخوریم گوش میده اکثرا با هم جمع میکنیم. تنقلات و میان وعده هاشو از اول براش پارچه پهن کردم عادت کرده حتی مهمونیم میرم پارچشو میبرم با خودم زیر پارچش هم پلاستیک دوختم که اگه نوشدنی ریخت روش به فرش نرسه. غذا هم عادت داریم تو آزخونه میخوریم بعدشم جارو دستی. عصرا قبل اومدن شوهرمم یه جارو برقی. در کل خونه تمیزه

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست  . هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود  . صحنه پیوسته به جاست  . خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاااااااااد.