2777
2789
عنوان

متهم به خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 38 پست
به نظر من یه زن نگاه پاک از ناپاک رو تشخیص میده حالا میخواد طرف ۲۰ ساله باشه یا ۸۰ ساله شایدم واقع ...

اولین بارم بود کار میکردم و اینکه همش دکترت بهم میگفت دخترم و وقتی تعطیل میشدم میگفت بهم شوهرت سلام برسون  منم اینجوری گول خوردم ولی خیانت نه همون در حد بالا بود که گفتم 

حقته زن من بودی میکشتمت.حرمتها روشکستی دوست داشتی شوهرت با همکار خانمش همون دیالوگی رو داشته باشه که اون دکتر وهمکارات داشتن.شوهرت با ی خانم زیر یک چتر.اونوقت میگی متهم به خیانت.خودت رو به موش مردگی زدی که بار گناهت رو کم کنی؟دلم خیلی برای شوهرت سوخت.اگه یکی از اون پیامهایی که توی گوشیت بود تو گوشی شوهرت بود میامدی میگفتی با این مرد کثیف خیانت کار نمیمونم.اونوقت خود طفلکیت متهم له خیانت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی کار شوهرتون زشت بوده حساسیتش بی جا بوده. ببینید ماها توی دنیای ارتباطاتیم. ما هم توی محیط کارمون وقتی همکارمون داشت میرفت بهش گفتیم دلمون واستون تنگ میشه انشالله توی مراتب دیگه موفق باشی و ... ما توی زندگی مشترک توی دنیای همکاری چاره ای جز اعتماد بهم دیگه نداریم. ایشون خودش مشکل دیگه ای داره که بهش میگن طرحواره شخصیتی. 

وای که چقد زشته برای همسرت اونم خانومت بپا بزاری!!!

پیش خودشون چ فکری میکنن؟ 

توی کار بگو بخند هست.. ماموریت مشترک هست .. جلسه هست.. اگه قرار باشه همه واسه هم اخم کنن و بی خلقی کنن و دهنشون بسوزه که ابراز محبت کنن دیگه اسمش دنیای آدم ها نیست. تونل وحشته

کارشناس همه مسائل
از اینجا به بعد جبران کن.در ضمن چرا باید به پا بذاره؟ بدبینه ؟ 

دارم سعی میکنم جبران کنم اره قبلا با ی دختره دوست بوده بهش خیانت کرده حتی بهم گفت تو از فاطمه بدتری 

دارم سعی میکنم جبران کنم اره قبلا با ی دختره دوست بوده بهش خیانت کرده حتی بهم گفت تو از فاطمه بدتری& ...

میدونی بهم گفت طلاقت میدم بری صیغه دکترت شی  و هزاران حرف دیگه ولی جون دوسش دارم فراموش کردم 

از چه لحاظ اشتباه میکردین؟ از دید همسرتون اشتباه میکردین یا اجتماع فردیتون؟  

از نظر همسرم اشتباه میکردم خودم فکر میکردم روابط دوستانه عادیه و اینکه من یهویی درومدم دیگه شوهرم نذاشت بر م 

از نظر همسرم اشتباه میکردم خودم فکر میکردم روابط دوستانه عادیه و اینکه من یهویی درومدم دیگه شوهرم نذ ...

عجب... خب الان حس خودتون چطوره؟! از اینکه دیگه منبع در امدی ندارین ناراحتین یا از دلخوری ایشون ؟

چون واقعا بعضی رفتارا بی انصافیه. 

حتی توی قوانین از اینکه حریم شخصی کسی شکسته شه میشه شکایت کرد. مثه فیلم یواشکی. ضبط صدا.. تعقیب.. هک گوشی اینا همش جرم بوده که ایشون دوتاشو مرتکب شدن. 

کارشناس همه مسائل
عجب... خب الان حس خودتون چطوره؟! از اینکه دیگه منبع در امدی ندارین ناراحتین یا از دلخوری ایشون ؟ چو ...

حس اینکه گناهی کرده باشم ندارم از شکستنش شکستم  پول برام مهم نیست حاضرم بمیرم ولی اینطوری نبینم میدونی خیلی برام گریه کرد ولی به خدا من ی لحظه حس خیانت بهش رو نداشتم فکر کردم روابط کار یه عادیه اما از نظر شوهرم اقدامات خیانت بود 

واقعا نیست خیانت نداشتم داشتم فریب میخوردم شوهرم واقعا دوست دارم 

دمت گرم‌ پس ولی بيشتر مراقب باش معلوم‌ سادة ای دلت پاکه فريب می‌خوری زود، موقع رابطه‌ خیلی هات و داغ و لذت بخش و عالي باش جوری که ببينه فقط تشنه‌ اوني 

دمت گرم‌ پس ولی بيشتر مراقب باش معلوم‌ سادة ای دلت پاکه فريب می‌خوری زود، موقع رابطه‌ خیلی هات و داغ ...

اره سادم بخاطر ه همین اینجا پست گذاشتم چون احتیاج به قوت قلب دارم تا اشتباه ناخواسته مو جبران کنم 

واقعا نیست خیانت نداشتم داشتم فریب میخوردم شوهرم واقعا دوست دارم 

خیلی ها واقعآ پاک بودن‌ و نبت بد نداشتن و فقط هز روي سادگی و اعتماد جلو رفتن‌ وقتی فهميدن که چند باری رابطه‌ داشتن‌، یا حتی دختر ديدم به خاطر سادگي و اعتمادش به پسر بهرابطه با ۴ پسر تن داده‌ به بهانه‌ حرف های واهی و چرت مثلا مدلت و بشناسی و علت ارضا نشونت و بفهمی و...سادگي خیلی خطرناک‌ و فريب خوردن‌ بسیار متصور 

اره سادم بخاطر ه همین اینجا پست گذاشتم چون احتیاج به قوت قلب دارم تا اشتباه ناخواسته مو جبران کنم&nb ...

عزیرم اون جبران‌ شده‌ لطفآ عذاب وجدان نداشت‌ باش روحيه ات و خوب کن چند سالته