2777
2789
عنوان

خانم های شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 7803 بازدید | 442 پست
ادامه تحصیل به دلیل پیشرفت شغلی تا پسرم به سن مدرسه برسه بعدشم سه تایی مسافرت بریم هرچندوقت یکبار

ایول مسافرت

پایه ام😍

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کن  الان یکم شرایطم سخت میگذره

انشالله همچی ب خیر میگذره

سوره بقره تندخوانی دانلود کن تو خونه پخش کن

اب و نمک و سرکه سفید حل کن اسپری کن گوشه های خونه لوازم و لباس ب درد نخور رو بریز دور یا ببخش ب کسی

تو‌خونه عود خوشبو روشن کن ببین چ انرژی میزیزه تو خونه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

من الان مرخصی زایمانم. ان شا الله دلم میخواد در کنار کار خودم یه کار دیگه هم شروع کنم، کارم جوریه که زمان بیکاریم زیاده، حالا یا مقاله نویسی و انجام پروژه، یا اینکه برنامه نویسی یاد بگیرم. دکترا هم ازمون جامع دادم بعد ولش کردم، چون علاقه نداشتم، اونقد نرفتم که اونروز دیدم اخراج شدم 😄 

دلم میخواد بدون استرس درس، یه مدت فقط کار کمم و از زندگیم لذت ببرم ان شا الله. بچه هامو بزرگ کنم 😃

خودمو همسرم تا ارشد خوندیم، 

خونه و ماشین گرفتیم، 

برای بچه هامون هم سعی کردیم سرمایه گذاری کنیم، الانم خدا بخواد زمین ویلا خریدیم و جواز گرفتیم که بسازیم تا برای بعد از بازنشستگیمون یه جا برای استراحت داشته باشیم. تمرکزم الان رو تحصیل بچه هامه و انشاله خدا بخواد به فکر راه اندازی یه کسب و کار جدید هم هستیم.

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

من شاغلم 

کارشناسی ارشدم

یه دختر دارم 

یه خونه و ماشین داریم 

اهدافم

۱.بچه دوم و سوم

۲.مدیر بشم

۳.دکترا بخونم

۴.ماشین دوم بخرم

۵.خونه بخرم با کل وسایل جدید 

۶.باغ کوچیک بخرم 

۷.شرکت خودم و تاسیس کنم

و الا ماشالله

من با مدرک ارشد استخدام شدم دو سه سال پیش،الان دارم یه ارشد دیگه میخونم.

هدفم اول آرامش خودم و بچه هام و بعد پیشرفت تو کارم.

همه درآمدمو گذاشتم برای بچه هام و آیندشون،کلاسهای مختلف میریم با همدیگه،خودم دوست دارم یه ساز یاد بگیرم،منتظرم کلاسهام سبک بشن بعد برم دنبال موسیقی.

من الان مرخصی زایمانم. ان شا الله دلم میخواد در کنار کار خودم یه کار دیگه هم شروع کنم، کارم جوریه که ...

بسلامتی قدم نو رسیده مبارک

منم دلم میخواد واقعا ی کاری انجام بدم

انشالله ب دلت بشه هرچی میخوای

من ک خییلی اشتباه کردم.فارع تحصیلی مصادف شد با بدنیا اومدن دخترم دیگ دنبال کارنرفتم     ال ...

رشته ت چی بود گلم

هیچوقت ناامید نشو خیلی هابعد دوتا بچه رفتن سرکار

من ک خییلی اشتباه کردم.فارع تحصیلی مصادف شد با بدنیا اومدن دخترم دیگ دنبال کارنرفتم     ال ...

چند سالت من 30سالگی کارم شروع کردم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
من با مدرک ارشد استخدام شدم دو سه سال پیش،الان دارم یه ارشد دیگه میخونم. هدفم اول آرامش خودم و بچه ...

وای چقدر خانم هایی مثل شما خوبن😍😍😍

چقدر بهم روحیه دادین واقعا