2777
2789
عنوان

خانم های شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 7802 بازدید | 442 پست

منم در آینده میخوام ارشد بخونم

تصمیم تو ساخت خونه به همسرم کمک کنم و برای خودمم ماشین بخرم

انشالا اگه خدا خواست و تونستم کار کنم میخوام تا بازنشسته گی کار کنم تا بتونم به دخترمم کمک کنم

خیلی هم دلم میخواد دو تا بچه داشته باشم

منم در آینده میخوام ارشد بخونم تصمیم تو ساخت خونه به همسرم کمک کنم و برای خودمم ماشین بخرم انشالا ...

وای چقدر رویایی و قشنگ😍😍

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون مدنظرت کجاست  مثلا من کارشناسم تو بخش خودمون با مدرک ارشد

موفق باشی عزیزم.

شغل من آزاده. آتلیه دارم. یجورایی میشه گفت که محدودیت پیشرفتی نمیشه براش قایل شد. دوسدارم اولش به کیفیت کاری که مد نظرمه برسم، بعدش از نظر پرستیژ مکانی و لول آتلیه در آینده جایی باشم که  مد نظرمه و بعد اینا خیلی خیلی دوسدارم بعد از یک سنی به امر آموزش بپردازم و یه آموزشگاه کامل برای این امر تاسیس کنم و هر سال طی یه آزمون چند نفر رو هم که واقعا استعداد بالایی تو این کار دارن رو رایگان بورسیه کنم. فعلا در این حد رو تصور کردم.

من نظرم اینه همیشه یه قسمتی از زندگیت رو واقعا زندگی کن...بخر بپوش بگو بخند مسافرت کن...حرص و جوش تا ...

موافقم بشدت😍😍

انشالله همیشه حال دلت خوب باشه گل بانو 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

دغدغه اي ك هميشه داشتم اين بود ارشد بخونم و ادامه بدم

ولي بعد پسرم احتمالا نميشه حالاحالاها ١ سال و٥ ماهشه

ولي هدف اصليم اينه مهاجرت كنم اما بعد اينكه توو شغلم به يه مرحله خوبي برسم كه بتونم دل بكنم و غصه نخورم بايد اينكارو ميكردم يا اونكارو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ایول بابا رو سفیدمون کردی😍😍

نه. خیلی عقبم...

متاسفانه ولخرجم...و همین سالهای اخیر این اخلاقو گرفتم. قبلا اینجوری نبودم....

اگه منو ول کنن برم بازار هر چی توی کارت باشه خرج می کنم تازه قرض هم می کنم و برمیگردم خونه..بعد می بینم همه چیزایی که گرفتم چرت و پرت هست .......

لایک نکنین. سپاس.....
موفق باشی عزیزم. شغل من آزاده. آتلیه دارم. یجورایی میشه گفت که محدودیت پیشرفتی نمیشه براش قایل شد. ...

چ اراده و انگیزه ای

ادم با دیدن شماها واقعا متحول میشه😍

سلام😍به به 

چ‌ جمع خوبی

ممنون استاتر

خانپای شاغل میشه لطفا یکم‌از سختی ها و شیرینی های راهتون بگین؟

بچه ی من هنوز ۳ سالش نشده ،کسی رو هم‌توی شهری ک زندگی میکنیم‌ ندارم ک باخیال راحت بچمو بهش بسپارم.

بنظرتون ارزش داره ب خاطر ی کار دولتی خوب،بچمو مهد بفرسم؟

البته ن هرمهدی 

نه. خیلی عقبم... متاسفانه ولخرجم...و همین سالهای اخیر این اخلاقو گرفتم. قبلا اینجوری نبودم.... اگه ...

عیب نداره فدای سرت اونم نیاز روحیت بوده حتما

تمرین کن کم کم مدیریتش دستت میاد

دغدغه اي ك هميشه داشتم اين بود ارشد بخونم و ادامه بدم ولي بعد پسرم احتمالا نميشه حالاحالاها ١ سال و ...

چرا نشه گلم

اگه کسی هست بچه رو نگه داره حتما میتونی

ارشد هم کلا دوروز کلاس داری

چ اراده و انگیزه ای ادم با دیدن شماها واقعا متحول میشه😍

مرسی دوست گلم. ممنون از تاپیک خوبت.

آدم وقتی انگیزه و برنامه داشته باشه و تلاش کنه حتما پیشرفت میکنه. شاید به همه اهداف نشه رسید ولی میشه به خیلیاشون رسید. برای منکه تا الان همینطوری بوده هم تو ازدواج هم تو کار.

سلام😍به به  چ‌ جمع خوبی ممنون استاتر خانپای شاغل میشه لطفا یکم‌از سختی ها و شیرینی های راهت ...

سلام عزیزم

روزت قشنگ😍😍

اره عالیه سه سال سن مناسب برای مهده حتما اقدام کن ی مامان شاداب و باانگیزه ب بچت هم روحیع و نشاط میده

مرسی دوست گلم. ممنون از تاپیک خوبت. آدم وقتی انگیزه و برنامه داشته باشه و تلاش کنه حتما پیشرفت میکن ...

فدات عزیزم گفتم یکم ب خودم و بقیه انرژی بدم

چقدر خانم های فعال و با انگیزه رو دوست دارم

دمتون گرم

ادامه تحصیل به دلیل پیشرفت شغلی تا پسرم به سن مدرسه برسه بعدشم سه تایی مسافرت بریم هرچندوقت یکبار

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر