2777
2789
عنوان

خانم های شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 7802 بازدید | 442 پست
مهندسی عمران روستاها دیگ کاردولتی ک نمیشه ...

من 28 سالگی ازمون استخدامی قبول شدم 29 سالگی دعوت به کار شدم ام چون باردار بودم یه سال نرفتم 30سالگی کارم شروع کردم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهندسی عمران روستاها دیگ کاردولتی ک نمیشه ...

خب دولتی نشه

من چندتا دوست دارم شرکت خصوصی کار میکنن سه برار منم درامد دارن

ولی ب عرچی فکرکنی همون پیشه تو تلاش گن حتما میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اتفاقاهمیشه باخودم میگم بی توجهی کردم باید این چندسال مرتب آزمون استخدامی میدادم

حالا هی میخوای حسرت بخوری!!

پاشو ی کاری رو شروع کن هرچی ک باشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
من ک خییلی اشتباه کردم.فارع تحصیلی مصادف شد با بدنیا اومدن دخترم دیگ دنبال کارنرفتم     ال ...

منم تقریبا شرایط شما رو داشتم،فکر کن دوقلو داشتم با یه مدرک ارشد که فکر میکردم به هیچ دردی نمیخوره،مدرک رو که از شدت افسردگی‌پاره کردم😬ولی بعد به خودم اومدم و با کمک روانشناس روحیه قبلیمو به دست آوردم و دنبال کار رفتم،من ۳۳ سالگی کارم رو شروع کردم

هیچوقت دیر نیست برای شروع هر کااااری😘

منم تقریبا شرایط شما رو داشتم،فکر کن دوقلو داشتم با یه مدرک ارشد که فکر میکردم به هیچ دردی نمیخوره،م ...

بیا اینم ی نمونه موفق دیگه

دمت گرم😍

پس به ی جمع بندی برسیم:

ادامه تحصیل

دنبال کردن علایق

تربیت درست فرزند

ی جا نشین بانو

لحطه های عمرمون داره میگذره😍

هفتم آذرماه ساا ۱۴۰۱

ممنون چقدر انرژی خوب دارین شما😍

فدات عزیزم

عمر کمه صفا کن😘😘

پس به ی جمع بندی برسیم: ادامه تحصیل دنبال کردن علایق تربیت درست فرزند ی جا نشین بانو لحطه های ع ...

رسیدگی به اندام و پوست مو خودمون فراموش نشه

جوری نشه که تو کار و تربیت بچه ها و تحصیل و هرچیز دیگه غرق بشیم 

اول برای دل خودمون وقت بزاریم😍

رسیدگی به اندام و پوست مو خودمون فراموش نشه جوری نشه که تو کار و تربیت بچه ها و تحصیل و هرچیز دیگه ...

اره اره این از واجباته

دمت گرم ک یادآوری کردی❤❤