2777
2789
عنوان

زندگی خوب 🍂🍁

303 بازدید | 20 پست

من وقتی با نی نی سایت آشنا شم ک قصد بارداری داشتم انصافا خیلی بهم راهکار داد و کمکم کرد حتی وقتی شاغل بودم برای مدیریت کارهای خونه و آشپزی هم باز ب دادم رسید ولی این روزها میبینم چقدر تایپیک های خیانت و خاله خان باجی زیاد شده یکم رو رفتارم با همسرم تاثیر منفی گذاشت ولی  از امروز تصمیم گرفتم دیگه ب این تایپیک ها نرم و توجهی نکنم و خودم سرآغاز تایپیک های مفید باشم..

مثل شاد بودن ب خود رسیدن تمیز بودن خونه؛ روشن کردن عودهای خوشبو تو خونه و غیره 

یا برنامه ریزی برای رسیدن ب خواسته هام

دنیا ب اندازه کافی بد شده ما دیگه با انرژی منفی دادن خرابترش نکنیم

شاید ما ی تایپیک بد بزنیم چندنفر بخونن رو درون و برون زندگیشن تاثیر بذاره و این چرخه ادامه داره تا حال اخرین نفر با تایپیک ما خوب یا بد بشه

پس دلیل حال خوب هم باشیم

ما زن ها قلب اصلی خونه هستیمما شاد و سرزنده و تمیز باشیم کلاهالی خونه حالشون خوبه

پس بفرمایید یه تکه کیک و یه فنجون نسکافه تو این صبح پاییزی🍂🍁😍😍

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

کیک  نه ولی  نسکافه رو  میخورم  چایی نخوردم  

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک  نه ولی  نسکافه رو  میخورم  چایی نخوردم  

نووش جونت عزیزم😘😘

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
استارتر بینهایت با نظرت موافقم و خودمم اهل تاپیکای منفی نیستم و‌نمیرم بخونم  نوش جونت&nbs ...

فدات عزیزم

انشالله امروز خبرهای خوب بشنوی😍😍

نووش جونت عزیزم😘😘

مرسی توام  مثل من حالت  بد شده  از این تاپیکهای انرژی منفی   

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
واقعا همینطور هست نمیدونم چرا همش مسائل مث حسادت و خیانت و خاله زنک بازی اینجا تاپیک میشه واقعا انگا ...

حالشون بده 

بیا ما حالمون خوب باشه 😍😍

روزت قشنگ باشه گلم

مرسی توام  مثل من حالت  بد شده  از این تاپیکهای انرژی منفی  

اره داشت روم تاثیر منفی میذاشت 

خدا منو ببخشه با همسرم بد حرف زدم

اره داشت روم تاثیر منفی میذاشت  خدا منو ببخشه با همسرم بد حرف زدم

من اصلا  از این  جا  الگو برداری  نمیکنم بیشترشم  الکیه توام  به حرف اینا  زندگیتو اختلاف نندار  

من اصلا  از این  جا  الگو برداری  نمیکنم بیشترشم  الکیه توام  به حرف ا ...

اره خودم فهمیدم

از این ببعد فقط مطالبی ک مورد نیازمه دنبال میکنم

اره خودم فهمیدم از این ببعد فقط مطالبی ک مورد نیازمه دنبال میکنم

عاره  ولی این چیزارو میخونم  خودم حالم بد میشه انگار اینجوری روم تاثیر میزاره

عاره  ولی این چیزارو میخونم  خودم حالم بد میشه انگار اینجوری روم تاثیر میزاره

دیگه نمیخونیم

از همین حالا

دیگه نمیخونیم از همین حالا

عاره  والا خوب نیس  الان  تاپیکتو دیدم  گفتم چه عجب  بلاخره  یه تاپیک  خوب دیدم  آدم  سرگرمی ام  نداره  میچرخه  تو نت

عاره  والا خوب نیس  الان  تاپیکتو دیدم  گفتم چه عجب  بلاخره  یه تاپیک ...

فدات عزیزم زنده باشی انشالله