2777
2789
عنوان

زندگی خوب 🍂🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 20 پست
فدات عزیزم زنده باشی انشالله 

قربونت  ناهار چی داری  

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
قربونت  ناهار چی داری  

دیشب جات خالی برنج و مرغ درست کردم همون رو داریم برای ناهار

شما چی داری؟😍

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب جات خالی برنج و مرغ درست کردم همون رو داریم برای ناهار شما چی داری؟😍

نوش جونتون گلم منم  زرشک پلو با مرغ دمی  برنج  ظرفارو شستم  برم غذا بزارم  یه فیلمم هس  تازه عروس  اونو شب  نشد نگاه کنم  تا شروع شد من سره مبل خابیدم  اینقد خسته میشم  با بچه ها  که  شب میشه  بیهوش میشم  از خاب اونم  الان شروع  شده نگا میکنم  غذا ام میپزم  

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
نوش جونتون گلم منم  زرشک پلو با مرغ دمی  برنج  ظرفارو شستم  برم غذا بزارم ...

ای جان عزیزم 

نووش جونتون

خسته نباشی بانو جان

روز خوبی با بچه ها داشته باشی گلم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
ای جان عزیزم  نووش جونتون خسته نباشی بانو جان روز خوبی با بچه ها داشته باشی گلم

مرسی  عزیزم  همچنین