2777
2789
عنوان

دوستان مامانا میشه یلحظه بیایین

58 بازدید | 11 پست

دخترم ۸سالشه رو نافش حالت نبض داره انگار نافش ضربان داره وهمش صدا میده باد داره انگار روده هاش مسگه شکمم دردمیکنه توروخدا دخترم خیلی اذیته دلم میسوزه واسش چندروزه اینطوره کسی تجربه ای داره ؟؟؟

عزیزم کلسیم بهش بده 

ماست حتما عصرها بده بخوره 

با کمی نعنا 

ماست غار و قور شکم رو میندازه عزیز 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلسیم بهش بده  ماست حتما عصرها بده بخوره  با کمی نعنا  ماست غار و قور شکم رو ...

نمیدونی دارم گریه میکنم ومینویسم انقد مشکلات دارم دیگه واقعا نمیکشم دردای دخترمو ببینم طاقت ندارم نمیشناسم بدنشو درد بکشه نمیفهمم چیکار کنم براش 

یعنی مشکل دیگه ای نداره؟؟؟ طفلی ازدیروز هرچی میخوره میگه شکمم درد میکنه میره دسشویی 

عزیزم ممکنه روده هاش ویروس گرفته باشه 

اونم تا تخلیه کامل نشه تموم نمیشه 

یا یه چیز سنگین بلند کرده یا خودشو زیادی کش داده یا ترسیده یا بلند داد زده جیغ زده .....نافش چرخیده 

عزیزم اگه نافش درد میکنه 

باید ببری پیش کسی که وارد هست ناف رو جا بندازه 

با چرخش و روغن مالی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عزیزم ممکنه روده هاش ویروس گرفته باشه  اونم تا تخلیه کامل نشه تموم نمیشه  یا یه چیز سنگی ...

آجی دور وور نافش نبض میزنه انگار تپش داره شدید دورِ نافش وهرچی میخوره شکمش دردمیکنه کاشکی تجربه ای داشته باشی کمکم کنی دخترم حتی میترسه غذابخوره الان رف مدرسه دولقمه بیشتردنخورد ترسید بخوره باز شکم دردگرف بادولقمه ای ک خورد 

آجی دور وور نافش نبض میزنه انگار تپش داره شدید دورِ نافش وهرچی میخوره شکمش دردمیکنه کاشکی تجربه ای د ...

همون عزیز من میگم شاید نافش پیچ خورده 

اخه باعث دل درد میشه 

ببین یبوست نداره 

دکتر چی گفت یه ازمایش مدفوع بدی بد نی 

ن یبوست نداره اتفاقا اسهال داشت اوایل این دردش

پس عزیز روده هاش ممکنه ویروس گرفته باشه 

زود خوب میشه نگران نباش 

اب خوردنتون هم حتما پاکیزه باشه 

بیشتر از اب هست روده ها اینطور میشن