2777
2789
عنوان

جابه جا بشیم بنظرتون؟

220 بازدید | 26 پست

ما طبقه بالا خونه  پدرشوهرمینا هستیم کار همسرم شیفتیه قبل بچه دار شدن وقتی نبود میرفتم خونه مامانینا و مادرشوهرم میگفت بمون خونت خودمون شب میایم پیشت الان ک بچه دار شدم هر وقت شب میاد کلی بهونه میاره میترسم فلان و بهمان یه روز ک بهش گفتم انگار دوس نداری بیای گفت آره میترسم و اینا خونه بابات بهتره برات از طرفیم میگه بچت نفرس پایین بدون باباش اینجا فوش میدن بعضی وقتا میفرستادم ک ب کارام برسم الان با این وضع تنها دلیل اونجا بودنمون ک همسرم میگفت یکی پیشمه منتفیه دیگه دلم نمیخواد بمونم دوس دارم بریم جایی رهن یا اجاره ولی خب یا باید طلا بفروشم یا پس اندازمون برا مسکن ملی رو بذاریم وسط نظرتون چیه؟ 

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم حتما میرم تو شرایط رو بسنج  بعد این خونه مال خودتون نیست؟ اینو بدین اجاره برید جای دیگ ...

نیم ساخت بود وقتی ما عقد کردم شوهرشم تو ساختش سهیم بود و کلی پول گذاشت وسط ولی میگه مال من نیست اندازه پولش مفتی توش نشستیم

یه سوال بالای خونه پدرشوهرتی بعد میترسی؟  به نظرم منطقیش اینه روی خودت کار کنی نه جابه جایی

خب ما محله ای ک میشینیم خوب نیس مرتب دزد میاد چند وقت پیشام موتور برادرشوهر دزدین وگرنه خودم کاری ندارم شوهرم میگه شرایط محلمون خوب نیس