2777
2789

اهنگ غمگین نمیپسندم

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡(کاربری سوممه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همونی هستی ک سوال در مورد کنکور پرسیدی؟

بله

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡(کاربری سوممه)
غم هم یه حس قشنگیه  همیشه ک ادم نباید شاد باشه

ب خودم قول دادم به غم فرصت جولان ندم(:

ببین تو قرار دکتر شی  یعنی با دیدن مریضی دیگران ناراحت نمیشی؟

ناراحت میشم

ولی فوقش ۵ دیقه 

کلا ناراحتیمو بروز نمیدم 

ن گریه نه زاری

نه اهنگ غمگین 

خیلیم شاد

ولی خود خوری میکنم  

برا مشکلی یا اتفاقی ام ک تو چن سال آینده اصلا یادمم نیست ابغوره نمیگیرم 

ناراحت میشم ولی فوقش ۵ دیقه  کلا ناراحتیمو بروز نمیدم  ن گریه نه زاری نه اهنگ غمگین&nb ...

اشتباه 

هیچ موقع غمتو تو خودت نگه ندار 

گریه کن سبک شی 

من پسرم باید قوی باشم 

تو کدختری دیگه چرا؟

اشتباه  هیچ موقع غمتو تو خودت نگه ندار  گریه کن سبک شی  من پسرم باید قوی باشم  ...

ب تنها کسی ک تکیه کردم‌خودم بودم

خونوادمم اشک منو ندیدن

باور کن بارها از/شدت غم خواستم تو تنهاییام گریه کنم ولی  به خودم گفتم‌تو نباید گریه کنی تو خیلی قوی هستی

حتی از گریه کردن پیش خودمم خجالت میکشم چون خداییش ندیدم قوی تر از خودم

هیچوقتم مشکلاتمو ب کسی نمیگم و نگفتم

همه منو یه ادم شادو بی مشکلو بی غمو بی احساس میبینن

ولی نمیدونن که تو وجودم چیه(:

ب تنها کسی ک تکیه کردم‌خودم بودم خونوادمم اشک منو ندیدن باور کن بارها از/شدت غم خواستم تو تنهاییام ...

تو اینده برات بد میشه 

حالا منم بعضی وقتا یواشکی گریه میکنم 

ولی پیش خودمون بمونه🤣

تو اینده برات بد میشه  حالا منم بعضی وقتا یواشکی گریه میکنم  ولی پیش خودمون بمونه🤣

ببخش دیر جواب دادم خوابم برده بود

خخخ اگه بتونی گریه‌کنی خیلی خوبه سبک‌میشی