2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دو نفر چقدر گوشت میخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 78 پست
واقعا هم گوشت برا بدن ضرر داره  کاش میشد وگان شم

منم همیشه همین حرفو میزنم ولی اصلا نمیشه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالي يه بار امتحان كن  كدو مسمايي ورقه نازك كن  تخم مرغ  به ازاي هر تخم مرغ يه قاش ...

هرچی تجسم میکنم نمیتونم امتحان کنم از غذای جدید میترسم بدباشه بچه نخورن

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
عالي يه بار امتحان كن  كدو مسمايي ورقه نازك كن  تخم مرغ  به ازاي هر تخم مرغ يه قاش ...

من کدو رده می کنم آبشو میگیرم بهش پیازچه اضافه می کنم آویشن و نمک و ادویه و آرد و تخم مرغ خوشمزه میشه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

منم لای‌ک

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
الان ما خوراک لوبیا رو با مرغ میپزیم لوبیا پلو گوشت یا مرغ داره استانبولی سینه مرغ نگینی کرده  ...

من اینا رو بدون مرغ و گوشت درست می کنم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

رولت گوشت با یه بسته چرخ کرده و پیاز رنده شده مثل مواد کباب قاطی میکنیم با هم بعد ادویه نمک فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و داخل نایلون فریزر این مواد را صاف میکنیم بعد نایلون رو پاره میکنیم بینش یه خورده گردو سبزی معطر من  قرمه میریزم با زرشک میریزیم بعد رول میکنیم و تو ماهیتابه رژیمی یکم روغن میریزم و با شعله کم خود موادم اب میندازه و با اب خوب میپزه و در نهایت تو همون روغن یرخ میکنم

الان ما خوراک لوبیا رو با مرغ میپزیم لوبیا پلو گوشت یا مرغ داره استانبولی سینه مرغ نگینی کرده  ...

من بالاتر توضیح دادم عزیزم یه بار امتحان کن اگه خوشت نیومد منو ببخش