من_بزودی_مادر_میشوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 29601 عنوان امشب مامانمینا میخوان بیان خونم احتمالا مادرشوهرمم بیاد چکار کنم 477 بازدید | 31 پست مادرمینا میخوان بیان خونه من بموننن که امشب طرف های صبح بریم جایی ...یک شهر دیگه بعد اگر مادرشوهر مینا اومدن بخوان بمونن چی بگم ؟ من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻 1404/06/09 | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 18242 وسایلتو آماده کن بذار گوشه ی سالن گفت جایی میرید بگو آره 🦋
اژان عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 7197 تو چیزی:نگوشوهرت بگه آخر شب مامان میمونین ما صبح قراره بریم فلان جا شما بخوابید .قطعا خودش میره
mj4555 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 6379 نمیخوای متوجه بشن کجا میرید؟ چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️
من_بزودی_مادر_میشوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 29601 تو چیزی:نگوشوهرت بگه آخر شب مامان میمونین ما صبح قراره بریم فلان جا شما بخوابید .قطعا خودش میره آخه خونش روستا هست اگر بیاد با دختراش میاد اونا میرم اینو میذارن اینجا من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من_بزودی_مادر_میشوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 29601 نمیخوای متوجه بشن کجا میرید؟ نه چون خواهر شوهرم مغازه داره لباس داره مادرمم لباس داره و میخواد بیاره هر دو هم تو ی روستا هستن انگار یجوریه که بگم وقتی میگم خیلی حسودی میکنن من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من_بزودی_مادر_میشوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 29601 نمیخوای متوجه بشن کجا میرید؟ و اینکه چون خونه برادر شوهرم اون شهر هست و ما چندساله خونش نرفتیم اگر بگیم بعد حرف و حدیث در میارن چرا خونه پسرم نمیره پس من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من_بزودی_مادر_میشوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 29601 وسایلتو آماده کن بذار گوشه ی سالن گفت جایی میرید بگو آره من اصلا دوست نداشتم که بفهمن یعنی اصلا نمیخوام که بیان اما اونا همیشه بشوهرم رنگ میزنن وقتی بخوام بیان شوهرم هم قطعا نمیگه که نیا من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من_بزودی_مادر_میشوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 29601 چرا بیاد ایشون؟؟؟ یعنی چی من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 18242 من اصلا دوست نداشتم که بفهمن یعنی اصلا نمیخوام که بیان اما اونا همیشه بشوهرم رنگ میزنن وقتی بخوام ب ... اگه نیومدن هنوز به همسرت بگو بهشون زنگ بزنه بگه کسی خونمونه خودمون بهتون زنگ میزنیم 🦋
mj4555 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 6379 نه چون خواهر شوهرم مغازه داره لباس داره مادرمم لباس داره و میخواد بیاره هر دو هم تو ی روستا هستن انگ ... خب شاید نمونن یا کلا امشب نیان اونجا چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️
من_بزودی_مادر_میشوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 29601 اگه نیومدن هنوز به همسرت بگو بهشون زنگ بزنه بگه کسی خونمونه خودمون بهتون زنگ میزنیم نه هنوز نیومدن همیشه یا یهویی میان پشت در یا وقتی نزدیک خونمون بودن زنگ میزنن بشوهرم بعد ما تو این شهر اصلا کسیو نداریم خودشون میدونن من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
mj4555 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 6379 و اینکه چون خونه برادر شوهرم اون شهر هست و ما چندساله خونش نرفتیم اگر بگیم بعد حرف و حدیث در میارن چ ... کلا بگید امشب نیان البته اگه ناراحت نمیشن چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️