2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دو نفر چقدر گوشت میخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 78 پست
چه تاپیک خوبی  با اجازه ت استارتر منم بگم غذاهای بدون گوشتم رو میرزاقاسمی /کشک بادمجون /پلوگی ...

عزیزم همه شرکت کنید از تجربه ی هم دیگه استفاده کنیم

من کوچولو یکم اذیت میکنه اما با تمام قوا دارم تایپ میکنم

کوکو کدو خوشمزست؟؟

عالي يه بار امتحان كن 

كدو مسمايي ورقه نازك كن 

تخم مرغ 

به ازاي هر تخم مرغ يه قاشق ارد سر صاف

گوچه نگيني 

فلفل دلمه نگيني

اويشن 

نمك

پياز داغ

پودر گشتيز

يه قاشق پنير پيتزا 

تو تابه يه تيكه بريز مثل پيتزا ميشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته چین اسفناج شاید براتون جالب باشه و تا حالا استفاده نکرده باشید من بیس همه غذاهام پیاز داغ 

ته چین اسفناج

اول پیاز داغ میکنیم با یه بسته چرخ کرده تفت میدیم مثل مواد ماکارونی بعد بهش اسفناج را که آبش کشیده شده اضافه میکنیم و تفت میدیم و زرشک را اضافه میکنیم این مواد میانی میشه

برای ته دیگ

یه خورده زعفران دم شده با دوتا زرده تخم مرغ با ماست سون و یه خورده گلاب برای اینکه بوی بد تخم مرغ و بگیره با هم دیگه مخلوط میکنیم بعد برنج رو آبکش کردم و بهش اضافه میکنیم ته ماهیتابه میریزیم مواد میانی و میچینیم و روش برنج سفید می ریزیم و بدون اینکه آب بریزیم با شعله کم میزاریم دم بکشه

الان ما خوراک لوبیا رو با مرغ میپزیم

لوبیا پلو گوشت یا مرغ داره

استانبولی سینه مرغ نگینی کرده 

عدس پلو گوشت یا مرغ یا چرخ کرده

سوپ هام اکثرا مرغ دارن

بدون گوشت بگین جدید یاد بگیریم استفاده کنیم