2777
2789
عنوان

اقتدار در محل کار

105 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها، من شاغلم ، مساله ای که هست اینه که من تو محل کارم سمت گرفتم از پارسال، ولی متاسفانه یه اخلاقی دارم با اقتدار نیستم، کارمندا هم سواستفاده میکنن، مخصوصا اونایی که هم سابقه خودم هستن. نمیدونم چکار کنم یکم جدی باشم، مثلا کاری انجام نمیشه و باهام بحث میکنن سر انجام ندادنش خودم انجام میدم ، خیلی بدم میاد از اخلاقم که نمیتونم مقتدر باشم. شما راهکاری ندارین برای من ؟ ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه سمتتون دستتونو واسه ترفیع و افزایش حقوق و اضافه کاری باز گذاشته بهشون ندین 

واقعا دلم نمیاد، بخصوص که الان واقعا تورم و گرونی هم شده ، دلم موقع تقسیم مزایا بحالشون میسوزه ، نمیدونم چطور تغییر رویه بدم؟ 

واقعا دلم نمیاد، بخصوص که الان واقعا تورم و گرونی هم شده ، دلم موقع تقسیم مزایا بحالشون میسوزه ، نمی ...

المون کردی یا راستکیه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

واقعا دلم نمیاد، بخصوص که الان واقعا تورم و گرونی هم شده ، دلم موقع تقسیم مزایا بحالشون میسوزه ، نمی ...

ی بار ب خوبی بهشون تذکر بده بگو بازرس میاد باس جواب بدم ...کار خوب کنن پول خوبم بگیرن...دلسوزی بیجا مانع پیشرفت و مایه عذابه

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

ی بار ب خوبی بهشون تذکر بده بگو بازرس میاد باس جواب بدم ...کار خوب کنن پول خوبم بگیرن...دلسوزی بیجا ...

خدایی واحدمون هم خوب اداره میکنم و همه چی مرتب و بجا انجام میشه ولی احساس میکنم خودم دارم له میشم از فشار کاری

خدایی واحدمون هم خوب اداره میکنم و همه چی مرتب و بجا انجام میشه ولی احساس میکنم خودم دارم له میشم از ...

دارن سواستفاده میکنن ب شوخی و خنده وادارشون کن ب کار کردن...مثل این‌میمونه همه جمع میشن خونه مادر اخر کار ک قراره ظرفا شسته بشه و جمع بشه هر کسی ی بهانه ای میاره نمیشه ک اینجوری..همچین مواقعی باس ب خوبی بگیم پاشیم کمک کنیم ظرفارو بشوریم و جمع کنیم واسه مادر نمونه اذیت میشه.‌.شمام بهترین بهانتون ب بازرسه...بگین خودتون ضرر میکنین

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟