2777
2789
عنوان

نمیدونم حق با مادرمه یا با شوهرم ...خواهش میکنم بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 40 پست
اخه من که نمیگم نمیریم میگم تا عید بمونیم میریم مامانم دوباره شلوغش میکنه... در صورتی که راحت میتونه ...

شاید واقعا تحت فشاره از طرف خونوادش نمیخواد منت سرش باشه 

یا میخواد شوهرت یه تکونی به خودش بده به فکر بیفته در هرصورت صلاح نیست بخوای پافشاری کنی 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تا عید بشین بعد عید برو مستاجری  مشکل کجاست؟ اگه حرف مامانت که خب کل کل نکن اگه خرجی هس ...

خوب بابا من که گفتم باشه هر چی شما بگید ...تازه خاله و دایی‌ هام هیچ کدوم حرفی به شوهرم نزدن...اینم میگه هر چی اونا بگن میدم ولی مامانم نمیذاره با اونا صحبت کنه. میگم ماشین رو می‌فروشیم میگه نه . اصن بحث رو میکشه به اول ازدواج که تو حالیت نبود درست انتخاب کنی و چرا زود بچه دار شدی و فلان...انگار خرجشو میدن.

بنده خدا خانواده اش بهش غر میزنن، من شرایط اینجوری رو از نزدیک دیدم مادرشون حق داره

پس چقد سخته الان هم شوهرش گناه دارع هم مادرش اماحق بامادرشه شوهرش باید بتونه یخونه براش بگیره ک

واسه کسایی که کوررنگی دارن رنگین کمون نباش😾🌈🦄🥀
نظر شوهرت چیه

شوهرم میگه هر چقدر اونا بگن من میدم ... اگرم میخوان خالی کنم که یکی از دایی‌ هات خودشون زنگ بزنن بهم بگن خالی کن من خالی میکنم به مامانت چه ربطی داره که بندازنش جلو...هیچ کدوم هم نمیگن بهش خالی کن . 

همه میگن با شوهرت دعوا نکن

آخه اگه اینجور مواقع آدم دعوا نکنه میترکه😑 

من باشم اگه با شوهرم دعوا نکنم سکته میکنم

گاهی به شوهرم میگم من اگه الان غر نزنم سکته میکنم پس بشین گوش کن و بگو چشم تو راست میگی🥴

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
شوهرم میگه هر چقدر اونا بگن من میدم ... اگرم میخوان خالی کنم که یکی از دایی‌ هات خودشون زنگ بزنن بهم ...

الان صاحب خونه مادربزرگته اگرم بخواد بیرونتون کنه اون باید تصمیم بگیره

قرارداد ثبتی ببندین دیگه کسی نمیتونه چیزی بهتون بگه

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....
همه میگن با شوهرت دعوا نکن آخه اگه اینجور مواقع آدم دعوا نکنه میترکه😑  من باشم اگه با شوهرم ...

😂😂مث منی ک

„پروردگـارا.. ب من آرامش ده تا بپـذیرم آنچـه را ک نمی توانم تغییردهـم..دلیری ده ..تا تغییر دهم آنچه را میتوانم تغییر دهـم ..بینش ده تا تفاوت این دوتا رابـدانم..مرا فـهم ده..تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میـل من رفتـار کنند..‌„✨❤😘
شوهرت خیلی بیخیاله وگرنه بعدازاینکه ازخونه برادرش پاشیدین فکر جمع کردن پول پیش خونه میشد

پولی واسه پس انداز نمی موند . من بچم که به دنیا اومد دو ماه بستری شد کلی خرج بچم کردیم فقط... 

الان صاحب خونه مادربزرگته اگرم بخواد بیرونتون کنه اون باید تصمیم بگیره قرارداد ثبتی ببندین دیگه کسی ...

خوب منم واسه همین نمیتونم به شوهرم چیزی بگم. میگه زنگ بزنن بهم بگن خالی کن منم یه ماه وقت میگیرم خالی میکنم. هیچ کس چیزی بهش نگفته...مامانم هی الکی خودشو خراب میکنه... سر زایمانم هم بخاطر همین کم عقلی مامانم یه دعوای حسابی شد. الان امشب بهم میگه بچشو بنداز جلوش و بیا