2777
2789
عنوان

نمیدونم حق با مادرمه یا با شوهرم ...خواهش میکنم بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 40 پست
تنها راهی که داری اینه که یه وام بگیری و از اون خونه بلند شی شرایط سختیه خدا کمکتون کنه ان شاالله ما ...

والا منم همین رو گفتم گفتم باشه وام میگیریم بعد عید میریم دوباره بحث رو کش داد و آخرشم میگه بچش رو بنداز جلوش و بیا...ینی موضوع اینقدر بزرگه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب منم واسه همین نمیتونم به شوهرم چیزی بگم. میگه زنگ بزنن بهم بگن خالی کن منم یه ماه وقت میگیرم خال ...

احترام مادرپدرا واجبه ولی قرار نیست هر چی بگن ما گوش کنیم

اگر اون مادره و به قول خودش نگران توهه باید بدونه تو هم مادری و باید به فکر زندگی و بچت باشی یعنی چی بچتو ول کن و بیا بشین ور دل من

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....
والا منم همین رو گفتم گفتم باشه وام میگیریم بعد عید میریم دوباره بحث رو کش داد و آخرشم میگه بچش رو ب ...

دیگه بی منطق حرف میزنه مادرت مگه زندگی مسخره بازیه... ببین اگه شوهرتو و زندگیتو دوس داری فاصلتو یکم با مادرت بیشتر کن اجازه اظهار نظر نده بهش چون هی با حرفاش زجر میکشی و مغزتو شست و شو میده

گلم ۵سال از مزدوری ت گذشته خودت برا خونه وزندگی وماشین و بچه ت تصمیم بگیر چرا اجازه دخالت میدی

نمیدونم از پس زبون مامانم بر نمیام. من اصلا نفهمیدم کی پیشنهاد این خونه رو داد به شوهرم خودشون دوتایی بریدن و دوختن. حالا به این جور جاها که رسیده منو آدم حساب کرده...بعد اصلا بحث رو به کجا کشیده میگه بچشو بنداز جلوش و بیا ...مگه موزه مگه بچه ی من نیست؟ خدای ما هم بزرگه بچمو ول کنم بیام درست میشه؟

والا منم همین رو گفتم گفتم باشه وام میگیریم بعد عید میریم دوباره بحث رو کش داد و آخرشم میگه بچش رو ب ...

عزیزم مگه همین مادرت نگفت برید خونه مادربزرگت چطور اونوقت شوهرت منتطر زنگ داییت نبود حالام همون مادر میگه پاشو

عزیزم مگه همین مادرت نگفت برید خونه مادربزرگت چطور اونوقت شوهرت منتطر زنگ داییت نبود حالام همون مادر ...

مامانم سر خود نگفت که. با همشون مشورت کرده بود . بعدم شوهرم قرارداد نوشت با مادربزرگم. بیخودی نرفتیم که