2777
2789
عنوان

آمپول انوکسوپارین

290 بازدید | 29 پست

سلام خانوما کسی اوایل بارداری آمپول انوکسوپارین استفاده کرده اما بازم لکه بینی داشته باشه؟؟ من استفاده میکنم دوروزه با شیاف اما بازم لکه بینی دارم تازه از دیروز که آمپول میزنم فک‌میکنم یه مقدار بیشتر شده🥺🥺🥺

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️

عزیزمممم اگر لکه بینی داری باید قطعش کنی 

چون خون رقیق میکنه 

ب دکتر اطلاع دادی بابت لکه بینی و زیادتر شدنش ؟؟؟ 

من همین مشکل داشتم ب دکتر ک گفتم فوری قطع کرد 

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم اگر لکه بینی داری باید قطعش کنی  چون خون رقصق میکنه  ب دکتر اطلاع دادی بابت لکه ...

احه سقط داشتم میترسم قطع کنم

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️
عزیزم من استفاده کردم اما برای جلوگیری از لخته شدن خون وسقط،از دکتر تون سوال کنید شاید آمپول رابه هپ ...

میخوردین لکه نداشتین؟

احه سقط داشتم میترسم قطع کنم

حتما ب دکترت بگو 

منم سقط داشتم 

اتفاقا بخاطر سقط ک داشتم برای بارداری بعدی بهم انوکسا دادن 

ولی بعد لکه بینی دکتر فوری قطع کرد 

حاش امپول پروژسترون داد 

اوایل دوتا بعدرپزی ۴ تا میزدم

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
منم لکه بینی داشتم (هماتوم) حدود ده روز آمپول رو قطع کرد دکترم. 

البته من سه روزه لکه بینی دارم  بی ادبی میشه همه شم‌ قهوه ای و صورتیه اما‌ خب بازم نگرانم 

حتما ب دکترت بگو  منم سقط داشتم  اتفاقا بخاطر سقط ک داشتم برای بارداری بعدی بهم انوکسا د ...

تا چند روز لکه بینی داشتین که به دکتر گفتید ؟

میخوردین لکه نداشتین؟

نه من اصلا لکه بینی نداشتم،فقط به خاطر سابقه سقطهام استفادهدمیکردم،یه جایی یادمه دکتر به هپارین تغییرش داد ولی یادم‌نیست چرا،شما حتما فردا به دکترتون اطلاع بدین

نه من اصلا لکه بینی نداشتم،فقط به خاطر سابقه سقطهام استفادهدمیکردم،یه جایی یادمه دکتر به هپارین تغیی ...

اره دل تو دلم نیست فردا غروب بشه برم دکتر 

البته من سه روزه لکه بینی دارم  بی ادبی میشه همه شم‌ قهوه ای و صورتیه اما‌ خب بازم نگرانم

سونو که حتما باید بری، استراحت کنی فقط

دکترت نظر بده

آمپول پروژسترون و شیاف بهت میده حتما 

تا رفع لکه بینی آمپول رو قطع میکنه

تا چند روز لکه بینی داشتین که به دکتر گفتید ؟

وا چه خونسردی زودتر به دکترت اطلاع بده خدای نکرده اتفاقی نیفته.امپول خون رقیق میکنه قطعش میکنه دکتر یا جایگزین میکنه

همتای مامانم بودم❤

سونو که حتما باید بری، استراحت کنی فقط دکترت نظر بده آمپول پروژسترون و شیاف بهت میده حتما  ت ...

شیاف که میزنم تازه از دیروز آمپول و شروع کردم با امروز دوروز شده که میزنم