2777
2789
عنوان

تبدیل افکار منفی به مثبت !!

67 بازدید | 2 پست

بچه ها من خیلی افکار منفی زیادی دارم. گره افتاده تو زندگیم. مثلا چند وقت پیش یه خاستگار خوبی رو رد کردم بعد پشیمون شدم هرچی فکر میکنم چطور شد! هنگم چرا رد کردم. یه ماهه گذشته لحظه ای نیس که بهش فکر نکنم تو خواب و بیداری همش یادمه. هرجا میرم پشیمونم میکنن سنمو میفهمن بعدش یه جوری نگام میکنن! یا وقتی میبینن بیکارم حرفاشون و سرتکون دادناشون اذیتم میکنه خیلی زیاد ولی الکی میخندم.

خونه هم نمیتونم بمونم و جایی کلاسی نرم. اما حتی مهمونی هم دوست ندارم برم اعتماد به نفسمو از دست دادم. حس کمبود دارم. فقط خواستم کمی دردو دل کنم خیلی ببخشید اگه حس بدی بهتون منتقل شد. اینم بگم که امیدم به خدا هنوزم هست. لطفاااا برام دعا کنید. آیا شرایط شبیه به من رو دارین؟اگه آره چطور زندگیتونو مدیریت میکنین. حس پوچی و بی هدفی داغونم کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.