بچه ها من واسه قهر اومدم خونه پدرم.یه هفته شد که اینجام.فقط یبار زنگ زد سرد جوابشو دادم.پیام داد گفتم بیرونم.بعد از اون الان سه روزه نه یه زنگ زده نه یه پیام.اصلا اینجوری نبود.خیلی دلم براش تنگ شده.از طرفیم اینجا معذبم یمقدار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با اینکه خودش بیرونم کرد ، التماسی هم نیست ، رفت سراغ یکی دیگه ، همش میگه خواستی خونتو ترک نکنی!چقدر رودارن ، پس منم باید میرفتم سراغ یکی دیگه بعد بگم خواستی بیای دنبالم
از بس که دق دارم ، همچین راااحت میرن سراغ یکی دیگه ، و جالب اینکه چقدر هرزه ها رو قبول دارن و میخوان و قربون صدقه میرن ، چرا اینجوریه!!!دلم میخواد سر به تنش نباشه به اون هرزه حسودیم شد یکبار منو التماس نکرد اونقدری که التماس او کرده بود ، بخدا حیا دیگه معنی نداره زن با حیا و پاک عزت نداره
از بس که دق دارم ، همچین راااحت میرن سراغ یکی دیگه ، و جالب اینکه چقدر هرزه ها رو قبول دارن و میخوان ...
شوهر شما دنبال یه بهانه بود قهرم نمیکردی باز این کارو میکرد فقط داره کار زشتش و توجیه میکنه همه تقصیر و بندازه گردن شما اون راهی هم که شوهرت داره میره به قیمت از دست دادن ابروش یه روزی پشیمون میشه میفته به پات تا ببخشیش