2777
2789
عنوان

قهرم ولی دلم تنگ شده

894 بازدید | 28 پست

بچه ها من واسه قهر اومدم خونه پدرم.یه هفته شد که اینجام.فقط یبار زنگ زد سرد جوابشو دادم.پیام داد گفتم بیرونم.بعد از اون الان سه روزه نه یه زنگ زده نه یه پیام.اصلا اینجوری نبود.خیلی دلم براش تنگ شده.از طرفیم اینجا معذبم یمقدار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه خودش بیرونم کرد ، التماسی هم نیست ، رفت سراغ یکی دیگه ، همش میگه خواستی خونتو ترک نکنی!چ ...

خب قضیه شما فرق داره اما این خانوم خودش خونش و ترک کرده اگر دعوای جدی نباشه هرگز نباید زن خونشو ترک کنه مگر قصدش جدایی باشه

عاشق دلداری دادنتم🤣🤕

از بس که دق دارم ، همچین راااحت میرن سراغ یکی دیگه ، و جالب اینکه چقدر هرزه ها رو قبول دارن و میخوان و قربون صدقه میرن ، چرا اینجوریه!!!دلم میخواد سر به تنش نباشه به اون هرزه حسودیم شد یکبار منو التماس نکرد اونقدری که التماس او کرده بود ، بخدا حیا دیگه معنی نداره زن با حیا و پاک عزت نداره 

خب قضیه شما فرق داره اما این خانوم خودش خونش و ترک کرده اگر دعوای جدی نباشه هرگز نباید زن خونشو ترک ...

همین دیگه ، میگم یعنی خودش بیرونم کرد ، میگه که میخواستی نری ، وای به وقتی که دیگه خودت ترک کنی

از بس که دق دارم ، همچین راااحت میرن سراغ یکی دیگه ، و جالب اینکه چقدر هرزه ها رو قبول دارن و میخوان ...

شوهر شما دنبال یه بهانه بود قهرم نمیکردی باز این کارو میکرد فقط داره کار زشتش و توجیه میکنه همه تقصیر و بندازه گردن شما اون راهی هم که شوهرت داره میره به قیمت از دست دادن ابروش یه روزی پشیمون میشه میفته به پات تا ببخشیش

من با اینکه خودش بیرونم کرد ، التماسی هم نیست ، رفت سراغ یکی دیگه ، همش میگه خواستی خونتو ترک نکنی!چ ...

بعضیاوجدان ندارن ،جنبه وشعورشون پوچ پوچه

نمیدونن ک توی یک زندگی فقط یک زن ومرد یک توجه مداوم میخان وبس .متاسفانه انسان میبینیم ولی انسانیت نه!!!!

متولد اسفند ❤👌کاربر آقا.کاربرآقا...این زندگی پرشده ازآدمای دروغگوئی ک از دروغ متنفرن،صداقت نشانه مردانگیست ""  روانشناسی