بچه ها من واسه قهر اومدم خونه پدرم.یه هفته شد که اینجام.فقط یبار زنگ زد سرد جوابشو دادم.پیام داد گفتم بیرونم.بعد از اون الان سه روزه نه یه زنگ زده نه یه پیام.اصلا اینجوری نبود.خیلی دلم براش تنگ شده.از طرفیم اینجا معذبم یمقدار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره اسی ، اگه مشکل جدی نیست و بچه داری پاشو خودت برو ، فقط کش دار میشه ، و مردا با این جور چیزا تنبیه نمیشن بلکه بدتر میشه و از خونوادت توقع میکنه که باید اونا میاوردنت ، کسی رو کوچک نکن خودت پاشو برو ، من که گفتم بخوامم طلاقمم بگیرم از همین خونه خودم میرم دادگاه ،طلاق گرفتم چند روز مهلت میگیرم وسایلمو جمع میکنم و تماااااام
شوهر شما دنبال یه بهانه بود قهرم نمیکردی باز این کارو میکرد فقط داره کار زشتش و توجیه میکنه همه تقصی ...
یعنی میشه !!آرزومه ، آرزوووم پشیمون بشه بیفته به پام ، بعد بگم مزاحم زندگیم نشو وگرنه به شوهر عزیییییزم میگم برات بد تموم میشه ، اون وقت بفهمه که شوهر کردم
منی ک منم دارم دق میکنم با این تفاوت ک هنوز نرفتم خونه خودمم ولی بدجوری دلتنگشم ...
بخاطر وابستگی هست ، من که فکر میکنم واقعا دیگه دوسش ندارم ، دلم تنگ نمیشه ، بلکه نفرت هم داره میاد ، ولی بخاطر حس حسادت زنانه ،و وابستگی بعد از ۱۲ سال زندگی اذیتم منتظرشم ، چون کم میاد خونه ، و بهش فکر می کنم ، فاصله بگیرم همینم رفته رفته خوب میشه و واقعا بود و نبودش فرق نمیکنه ...
دست رو دلم نذار اونقدر واسه اون سینه چاک میکنن و سنگش رو به سینه میزنن انگار دور از جون بلانس ...
الهی که از چشم خدا بیفتن😭😭😭دوتا آدم بی خود ، اینقدر که اعصابم داغونه هم بخاطر زندگیم هم بخاطر اینکه چرا باید حرص بخورم ، مگه چقدر ارزش داره ، چرا خدا بهم بچه داد حالا که اینجور شد ، من با خیال راحت الان خیلی وقته رفته بودم