2777
2789
عنوان

هدیه برای ادم سخت پسند(بودجه کم)

186 بازدید | 18 پست

دوستان این چهارمین سالگرد دوستی ماس من عشقم یکم سخت پسنده لباسو اینجور چیزارو دوست نداره بخرم براش چون خودش باید انتخاب کنه یک اذر هم تولدش بود براش ایرپاد گرفتم الان پول زیادی ندارم واقعا و ده اذر هم سالگرد دوستیمونه چی باید بخرم واسش واقعا نیاز به کمک دارم😭🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدودا دارو ندارمو جمع کنم ۵۰۰ تومن داشته باشم

ببین یه پیچی هست ماگ میفروشه خیلی باحاله اسم دوستت شغلش هرچی که دوسداری سفارش بدی روش چاپ می‌کنه ...مثلا این برای زهرا بهترین رفیقمه ...می‌دونم قدیمی اما این پیج داره روش کار می‌کنه و بنظرم خیلی شیک میتونی دوتا براش برداری همون 500تومن 

دقيقااا عين مني  مام ١٠ اذر تولدشه  ١٥ سالگرد  براش ي ماگ بخر ماگ ك سليقع اي نيست& ...

هیح دوست داشتم نظرتو اینو میگردم ماگ خوشگل دیدم واسش میخرم مرسی از نظرت دوستم🥺😻❤️

ببین یه پیچی هست ماگ میفروشه خیلی باحاله اسم دوستت شغلش هرچی که دوسداری سفارش بدی روش چاپ می‌کنه ... ...

شهرستانم وقت خرید اینترنتی ندارم چون دیر میرسه با نظر دوستان به ماگ خوشگل میخرم و چندتا شاخه گل گنارش هدیه میدم بهش

شهرستانم وقت خرید اینترنتی ندارم چون دیر میرسه با نظر دوستان به ماگ خوشگل میخرم و چندتا شاخه گل گنار ...

رراضی بودم زود به نتیجه رسیدم دیگه مشکل داشتم زرتی میپرم نینی سایت😂❤️

هیح دوست داشتم نظرتو اینو میگردم ماگ خوشگل دیدم واسش میخرم مرسی از نظرت دوستم🥺😻❤️

ببین یه ایده بدم 

یه باکس خوشگل بردار 

به ۳۶۵ تا کاغذ رنگی های شکل قلب کوچولو روی هر کدوم یک دلیل برا دوست داشتنش بنویس  مثلا کاغذ ابی بعد با یه هدیه کوچولو بهش بده

پشیمونم 

نظرت در مورد یه گلدون خوشگل چیه؟از گلا نگهداری میکنه🥺

تراریوم بگیر اگه گل و گلدون دوست داره😊میتونی یه کلبه مینیاتوری یا قلب یا مجسمه کوچیکه هم توش بذاری

اِی اِنــساٰن چه چیز تو را در برابر پروردگــار گرامیت مغرور ســاخته...