۵ساله ازدواج کردم زندگیم زهرماره چون همسرم زناکاره بهم اهمیت نمیده ی مدت خوبه ی مدت هار خسته شدم طلاقم نمیزارن بگیرم روحیه ام خراب شده کلا نمیدونم چ کنم دعا و همه چ انجام دادم خسته شدم واقعا هیچ راه فراری ندارم انگار دلم نمیخواد خودکشی کنم چون ارزشش رو نداره ولی بدجور سخته روزگارم
بگذر....بعد همین پسر اگه تو خانواده داغون بزرگ شه تورو مقصر میدونه که چرا حقتو نگرفتی
میدونم سخته اما بچه ها همیشه بچه نمیمونن بزرگ میشن و درک میکنن
شوهرتو بنداز بیرون و پسرت که فعلن پیشت هس
بزار شوهرت بدونه دیگه تو قوی شدی و میخای بجنگی:)
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
حرفای بعضیا خنده داره😂مث بیسوادا حرف میزنن. واقعا ادم حرصش میگیره از این همه جهالت و نادانی ...
ولش کن بزار با علایقشون خوش باشن😉
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
مگ با دعا ذات کسی درست میشه ؟ اینا همش خرافاته گل دعا موعا جادو جنبل...
موعا😆جدید بود ایول😃
بگذر....بعد همین پسر اگه تو خانواده داغون بزرگ شه تورو مقصر میدونه که چرا حقتو نگرفتی میدونم ...
حق طلاق ک بامرده من چطور میتونم اونو بیرون کنم باید خودم ترک کنم و اگر ترک کنم مادرم میگه بدون پسرت نیا پدرمم میگه باپسرت نیا من شده بمیرم میتونم تحمل کنم دوری از پسرمو ولی بازم اذیتممیکنن خدارو دیدی شاید ی راه پیدا شه خدا کنه
حق طلاق ک بامرده من چطور میتونم اونو بیرون کنم باید خودم ترک کنم و اگر ترک کنم مادرم میگه بدون پسرت ...
گلم در خونه رو ببند برو داداگاه شکایت کن ازش بخدا میشه من هرچه میگم یه بهونه میاری....انگار خودتم دلت نمیخاد جداشی
گلم در خونه رو ببند برو داداگاه شکایت کن ازش بخدا میشه من هرچه میگم یه بهونه میاری....انگار خودتم دل ...
اینجایی ک زندگی میکنم ایطوریه خونه هم اجاره هستش و آب و ریزی میکنه شهرکوچیکیه اونا بی آبرو هستن منم مث اونا میشم پ بنظرت چرا تا الان فقط درد چون ترس آبرو دارن خانوادم