2777
2789
عنوان

یه دعایی که ردخور نداشته باشه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5181 بازدید | 75 پست
تو فکرشم ولی باید از پسرم بگذرم 

بگذر....بعد همین پسر اگه تو خانواده داغون بزرگ شه تورو مقصر میدونه که چرا حقتو نگرفتی 

میدونم سخته اما بچه ها همیشه بچه نمیمونن بزرگ میشن و درک میکنن

شوهرتو بنداز بیرون و پسرت که فعلن پیشت هس

بزار شوهرت بدونه دیگه تو قوی شدی و میخای بجنگی:)

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس باید طلاق بگیری ولی ببین همیشه خدا بهترین‌ها رو برای آدم پیش میاره خودم تو سخت ترین شرایط بهش ...

دعا کنین بشه طلاق بگیرم چون واقعا فشار روحی روانی روم زیاده هیچ آرامش ندارم دائم بفکر طلاق فرار خودکشی و.. هستم ولی درعین حالم هیچ کاری نمیکنم که خیلی اذیت میشم

حرفای بعضیا خنده داره😂مث بیسوادا حرف میزنن.  واقعا ادم حرصش میگیره از این همه جهالت و نادانی ...

ولش کن بزار با علایقشون خوش باشن😉

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دعا کنین بشه طلاق بگیرم چون واقعا فشار روحی روانی روم زیاده هیچ آرامش ندارم دائم بفکر طلاق فرار خودک ...

اول باید خودت آروم باشی تا آرامش نگیری نمیتونی هیچ کاری بکنی

اول آروم باش بعد کم کم شروع کن محکم باش و قوی تو که کار خلافی نمیکنی فقط میخوای زندگیتو بسازی

داشتن یه زندگی خوب حقته . قوی باش مطمئن باش که خدا هم دستتو میگیره .

برات دعامیکنم عزیزم

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

مگ با دعا ذات کسی درست میشه ؟  اینا همش خرافاته گل  دعا موعا  جادو جنبل...

موعا😆جدید بود ایول😃

بگذر....بعد همین پسر اگه تو خانواده داغون بزرگ شه تورو مقصر میدونه که چرا حقتو نگرفتی  میدونم ...

حق طلاق ک بامرده من چطور میتونم اونو بیرون کنم باید خودم ترک کنم و اگر ترک کنم مادرم میگه بدون پسرت نیا پدرمم میگه باپسرت نیا من شده بمیرم میتونم تحمل کنم دوری از پسرمو ولی بازم اذیتم‌میکنن خدارو دیدی شاید ی راه پیدا شه خدا کنه

حق طلاق ک بامرده من چطور میتونم اونو بیرون کنم باید خودم ترک کنم و اگر ترک کنم مادرم میگه بدون پسرت ...

گلم در خونه رو ببند برو داداگاه شکایت کن ازش بخدا میشه من هرچه میگم یه بهونه میاری....انگار خودتم دلت نمیخاد جداشی

گلم در خونه رو ببند برو داداگاه شکایت کن ازش بخدا میشه من هرچه میگم یه بهونه میاری....انگار خودتم دل ...

اینجایی ک زندگی میکنم ایطوریه خونه هم اجاره هستش و آب و ریزی میکنه شهرکوچیکیه اونا بی آبرو هستن منم مث اونا میشم پ بنظرت چرا تا الان فقط درد چون ترس آبرو دارن خانوادم