2777
2789

سلام داستان زندگی من خیلی طولانی هس شوهرم خیلی اذیتم کرد اگ بخوام بگم فک کنم یه کتاب بشه،نمیگم خودمم مقصرنبودم منوشوهرم رابطمون خیلی سرد شده بخاطر دروغ هایی ک شوهرم بهم گفت همه چیز رو از من مخفی میکنه الان تازگی خیلی کارایی مشکوک میکنه دلم اشوبه یعنی داره بهم خیانت میکنه توروخدا راهنماییم کنید یه مدته همش میاد خونه عطر زنونه میده لباسش یا یه چیزایی کادو میاره خونه میگ دوستم بهم کادو داده سرکار پولاش رو ازم قایم میکنه داخل ماشینش توکیفش یه پول تازه پیداکردم ک نوشته بود روش عشقم جدایی ازتو واس من مثله یه دروغه بعدا پایینش حروف انگلیسی اول یه اسم بود میگ رفیقم یادگاری بهم داده یعنی واقعا من شکاک هستم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرروز به یه نفرش میده بهش میگم واس کی انقد روزی ۱۰ تومن ش میفرستی میگ واس شاگردم ،ولی روزی ک گفت واس شاگردم ش دادم شاگردش رفته بود قزوین مهمونی منم گفتم یعنی از قزوین زنگ میزنه توواسش ش بفرستی

شک چیه مطمعن باش یه خبرایی هس به نظر من

امروز رفتم برنامه ایرانسل من دانلود کردم توگوشیم میخوام شماره اونو بزنم ریز مکالماتش روبگیرم ولی ترسم ازاینه ک واقعا حدسم درست باشه

امروز رفتم برنامه ایرانسل من دانلود کردم توگوشیم میخوام شماره اونو بزنم ریز مکالماتش روبگیرم ولی ترس ...

حواست باشه وقتی میخوای بزنی قسمت ریز مکالمات گوشی همسرت پیشت باشه چون یه کد میاد روی گوشیش ک باید اونو وارد کنی 

حواست باشه بعد پاکش کنی

حواست باشه وقتی میخوای بزنی قسمت ریز مکالمات گوشی همسرت پیشت باشه چون یه کد میاد روی گوشیش ک باید او ...

ممنونم اول رو خط خودم امتحان کردم ک یادبگیرم کارش رو واقعا یه ادم چقدمیتونه کثیف باشه دلم ازاین خونه ک هرچی توزندگی داره توازدواج بامن بدست اورد طلاهام رو فروختم زمانی ک گفت ماشین میخواد بره ماشین بخره الان توماشینی ک با پول منه یکی دیگه روسوارمیکنه

اگه فهمیدم داره بهم خیانت میکنه چیکارکنم ببخشمش یاجدابشم قبلا یه باربهم خیانت کرد یه هفته بعد عقدم فهمیدم بایه نفرهستش ولی بخشیدم گفت دیگ نمیکنم اینکارو

امروز رفتم برنامه ایرانسل من دانلود کردم توگوشیم میخوام شماره اونو بزنم ریز مکالماتش روبگیرم ولی ترس ...

اگه نمیتونی ازش جدا بشی و شرایطش نداری بنظرم اصلا پیگیرش نشو حالت بدنشه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
اگه نمیتونی ازش جدا بشی و شرایطش نداری بنظرم اصلا پیگیرش نشو حالت بدنشه

اگ بتونم به خانوادم ثابت کنم ازش جدامیشم اخه خودش روپیش همه یه مرد عالی نشون میده هیچ کس حرفام روباورنمیکنه همه میگن شوهرت عاشقته پیش همه الکی سیاست داره امشب معلوم میشه حداقل تکلیفم باخودم روشن میشه اینجوری بیشترعذاب میکشم

اگ بتونم به خانوادم ثابت کنم ازش جدامیشم اخه خودش روپیش همه یه مرد عالی نشون میده هیچ کس حرفام روباو ...

انشالله هرچی به صلاحته عزیزم.پس سعی کن مدرک بیشتری جمع کنی ازش حالا که ایقد سیاست داره

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚