2777
2789

منی که همش فک میکردم از لحاظ خشگلی رو دست ندارم ، چقد به خودم مینازیدم چقدررر.....

الان کارم شده هر لحظه مقایسه خودم با اکس کراشم ،،،😭😭

یعنی ماشالله ماشالله خیلی خشگله هر چی بگم کمه... 

یه دونه عملم نداره ، کاملا بی نقص و از هر چیزی زیباترینش رو داره، چشماش یه مقدار بی حالته ولی از بس بقیه چهرش قشنگن که اصلا به چشم نمیاد ... همون چشاشم قشنگن اصن😭😭 وای باورم نمیشه دارم به قیافه کسی حسادت میکنم من که فکر میکردم مثل خودم خشگل وجود نداره الان هسچ اعتماد به نفسی برام باقی نمونده 🫠 

بخدا خیلی زیباست فقط میگم سبحان الله خدایا تو همچین فرشته بی نقصی رو خلق کردی تو خودت چقد زیبایی😭😭😭🫠 

یه چیزی بگید آروم شم دارم از حسادت دیوونه میشم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

عکسش کو

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

دماغش کوچولو خشگل 

ابروهاش متناسب و به اندازه 

لباش قلوه ‌ای و خوش فرم و خوش رنگ 

چونه‌اش برجسته و خشششگللل 

فرم صورتش حتی زاویه فک خدادادی هم داره خیلییی نازززهههه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسش کو

نمیتونم بزارم بخدا 🥺💔

نمیتونم بزارم بخدا 🥺💔

بزار بردار زود 

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

شاید چون روش حساسی و خودتو باهاش مقایسه میکنی به چشمت خوشگل میاد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

به خوشگلی نیست به شانسه،اگه به خوشگلی بود که من الان باید ملکه دنیا میشدم،همیشه هم دلم از همین میسوزه که چرا با وجود زیبایی اینقدر تنهام.تاپیکهای قبلیم رو بخونی میفهمی که از تو دل گرفته تر هم وجودداره

شاید چون روش حساسی و خودتو باهاش مقایسه میکنی به چشمت خوشگل میاد

اره

اره

گذاشتم تا ببینم کی میاد ولی باور کن نصف زیباییشم تو این عکسا مشخص نیس من خیلی عکس ازش دیدم خیلی زیباتر از ایناس

شبیه کدوم بازیگره؟

گذاشتم صب کن تا بیاد

من کنجکاو شدم ببینم😂

گذاشتم اگه اومده ببین