2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار بیااین

227 بازدید | 25 پست

خونم ب هم ریختس و اگه الان مهمون ناخونده بیاد سکته میکنم ،خودم از شلختگی بدم میاد اما نمیدونم چطور برنامه ریزی کنم خونم برق بزنه و به خودمم برسم

لطفا بیاحترامی نکنید فقط اگه راهکار ویا نکته ای ب خاطرتون رسید راهنماییم کنید،یشاپیش مرسی بابت دلگرمیاتون😘😘

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با برنامه پیش برو ، مثلا ار اشپزخونه شروع کن تا تموم نکردی سراغ جای دیگه نرو

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
فقط به من بگو بچه داری یا نه

نه،شوهرم میگع اگه بچه داربشیم دیگه معلوم نیس چی بشه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

الان تو یه کاغذ بنویس پاشو انجام بده یکی یکی خط بزن 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

اول وسایل هایس که ریخته وسط پذیرایی و اشغال کرده رو بردار

بعدش جارو برقی بکش رو فرش و مبل

طی‌رو خیس کن آبشو بگیر نمدار بزن به کاشی هات‌

بعدش برو آشپز خونه ظرف هاتو بشور و یه جارو بکش رو کاشی هات‌ اشغال ها.جمع بشه خواستی میز و تلویزیون هم یه کرد گیری بکن

عصر هم برو دوش بگیر و به خودت برس

یکم از شرایطت بگو شاغلی بچه داری 

نه ،یکم تو خونه خیاطی میکنم جدیدا حوصله اونم ندارم ،بلند شدن از جام سخته ولی اگه بلند شم همه جارو تمیز میکنم،تو یک کلام اراده ندارم

اول جمع و جور کن ظرفا رو بشور لباسا رو جمع کن بشور بعد یه جارو بزن 

بعد برگرد دوباره با حوصله تمام با دقت همه جا رو تمیز کن از اتاقا شروع کن بعد آشپز خونه بعد پذیرایی

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

اگه هرچیزی رو که لازم داری برداشتی و همون لحظه بزار سرجاش ، دیگه دور بر به هم ریخته نمیشه زیاد

هر کاری رو همونجا انحام بده به بعد موکول نکن

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود