2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار بیااین

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست
الان تو یه کاغذ بنویس پاشو انجام بده یکی یکی خط بزن 

این روشو امتحان کردم فقط دو تای اولی رو انجام میدم🙃

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

عزیزم تقسیم کار کن هرروز واختصاص بده به یک کار مثلا شنبه رو بزار برای شستشوی ملحفه ها یک روز برای تمیز کاری آشپزخونه سینک و هود وگازو یخچال یکروز مثلا داخل کمدها وکشوها 

هرشب قبل از خواب خونه رو مرتب کن 

غذا که پخت اول گاز و تمیز کن 

بعد هر وعده غذایی ظرفهارو سریع بشور 

صبح ها خونه رو جارو بزن 

سعی کن از هر وسیله ای که استفاده میکنی بعد از استفاده مرتب بزاری سرجاش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم که هم شاغلم هم بچه کوچیک دارم. ولی همیشه هم غذام به راهه هم خونه تمیز. نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی از خوابم میگذرم تا به کارام برسم.درسای دخترمم هستن...تازه الان یه ساعت وقت دارم اومدم نی نی سایت😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
نه ،یکم تو خونه خیاطی میکنم جدیدا حوصله اونم ندارم ،بلند شدن از جام سخته ولی اگه بلند شم همه جارو تم ...

انرژی زا بخور 

ببین اشکالی نداره ی وقتایی به خودت استراحت بدی و‌ زیاد به خونه نرسی ولی نباید دائمی بشه

من ماهی یکی دو روز واقعا حوصلم نمیکشه هیچ کاری کنم حتی غذا هم درست نمیکنم ی وقتایی خانومام به استراحت احتیاج دارن ولی هر چی بیشتر فعالیت نکنی انرژیت کمتر میشه 

انرژی زا بخور  ببین اشکالی نداره ی وقتایی به خودت استراحت بدی و‌ زیاد به خونه نرسی ولی نباید د ...

فک کنم الان همینطور شدم چون شوهرم هفته ای ی روز میاد خونه و من طبعا مهمون ندارم ،و هی ظرف کثیف جمع کردم و ب خودم استراحت دادم عادت کردم و چقدر ترک عادت سختههه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
فک کنم الان همینطور شدم چون شوهرم هفته ای ی روز میاد خونه و من طبعا مهمون ندارم ،و هی ظرف کثیف جمع ک ...

خب ب همین دلیله ک شوهرت کم میاد.من اصلا دوست ندارم شوهرم خونه رو کثیف ببینه وقتی خسته میاد از سرکار تازه خونه کثیف ببینه خسته تر میشه.

خودتون رو عادت بدین که وقتی از بیرون برمیگردین خونه تو هر شرایطی، لباسارو تو جالباسی یا کمد دیواری یا هرجایی که مخصوص آویز لباس هست بذارید، نگید خسته ام بعدأ، اگه عادت کنید هیچ وقت لباسا رو مبلا ولو نمیشن، صبح هم که از خواب پامیشین قبل از هرکاری حتی شستن صورت، تخت و رختخوابارو جمع کنید کلأ دودقیقه وقت نمیبره، و به اینم عادت کنید که هرچیزی رو که برمیدارید بعد از استفاده حتمأ سرجای خودش قرار بدین به بعد نسپارید، اینا رو واسه خودتون قانون کنید، حتمأ هربار که از سرویس بهداشتی استفاده میکنید تمیز بشویید و بیایید بیرون حموم رو هم بعد از دوش گرفتن با دوش دستی و مقداری تاید خیلی سریع بشویید، چون تو حموم هستید سختتون نمیشه، حتمأ قبل از باز کردن سفره یه روفرشی کوچولو زیرش بندازید و با سفره جمعش کنید و بتکونید، اونوقت خونه کثیف نمیشه و نیاز به جاروبرقی ندارید، اصلأ از کاورمبل و روفرشی تو خونه استفاده نکنید که خونه رو شلخته نشون میده، وقتی از حموم میایین بیرون لباسای کثیف رو تو رختکن یا جلوی حموم ول نکنید، اگه سبد رخت چرک ندارید، میتونید داخل لباسشویی بذارید ، فقط درشو نبندید تا بو نگیره، لباسای شسته شده و خشک شده رو بلافاصله تاکرده سرجای خودش بذارید، روی تخت و مبل رها نکنید، حتی پنج دقیقه هم زمان نمیبره ، فقط همینا یادم اومد انشاالله که مفید باشه برات

باور کن من انقدر تنبلم روزی نیم ساعت هم کار نمیکنم، ولی همیشه مواظبم خونه کثیف نشه، این کارایی که گفتم اصلأ وقت و حوصله نمیخواد ولی همیشه خونت تمیزه ... التماس دعا

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
خب ب همین دلیله ک شوهرت کم میاد.من اصلا دوست ندارم شوهرم خونه رو کثیف ببینه وقتی خسته میاد از سرکار ...

خب کارش اینجوریه عزیز،راننده هست تا ی بار ببره و برگرده کم کم سه چهار روز میشت

خودتون رو عادت بدین که وقتی از بیرون برمیگردین خونه تو هر شرایطی، لباسارو تو جالباسی یا کمد دیواری ی ...

خیلی ممنون عزیز هم از شما هم از بقیه دوستان ♥🌹