2777
2789
عنوان

رفت و آمدبا فامیل شوهر

345 بازدید | 37 پست

خانواده شوهر من ترکن هر وقت دور هم جمع میشن ترکی صحبت میکنند من هم فارسی متوجه نمیشم هر وقت دعوت میکنن اعصابم بیشتر خورد میشه تا اینکه بهم خوش بگذره 😔

خونه خودشون که میرم فارسی صحبت میکنن ولی فامیلاشون نه شوهرمم نمیزارن کنارم بشینه 

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هههه تاره واردشدن شدی حالا حالا اعصاب خورد کنی دارن

منم فارسی و خانواده شوهرم ترک هر دفعه یه بساطی داریم

خدابه صبر بده اگه اخلاق خوب شوهرم نبود تا حالا هزار بار جدا شده بودم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

هروقت ترکی صحیت کردن بلند شو! وقتی گفتن چرا بگو من ک متوجه نمی شم چی میگید اینا باید بدونن کارشون صحیح نیست گلم 

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
هههه تاره واردشدن شدی حالا حالا اعصاب خورد کنی دارن منم فارسی و خانواده شوهرم ترک هر دفعه یه بساطی ...

شما چکار میکنید دیگه اعصاب نمونده برام رفت و آمدم ماهی دو ماهی یک دفه هستش ولی واقعا زجر میکشم از دست کارهاشون

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

الهی منم دقیقا همینم،پدرشوهرم که باهام حرف میزنه باید یه مترجم کنارم باشه،توی مهمونیای بزرگ دنبال یه همسن و سال خودم میگردم که حوصلم سر نره،چیکار میشه کرد دیگه،نمیتونیم مجبورشون کنیم بخاطر ما فارسی حرف بزنن که😊

هروقت ترکی صحیت کردن بلند شو! وقتی گفتن چرا بگو من ک متوجه نمی شم چی میگید اینا باید بدونن کارشون صح ...

کجا برم وقتی مهمونم برم اتاق بشینم 

ناراحت نشو عزیزم اگه دارن بین خودشون حرف میزنن طبیعیه که با زبان محلی شون حرف بزنن ولی اگه تو مخاطبشون باشی باید فارسی صحبت کنن

لطفا منطقی به قضیه نگاه کن اونا یه قوم هستن که زبان خودشون رو دارن و نمی تونن به خاطر تو بیان با زبان معیار حرف بزنن

سعی کن ترکی یاد بگیری یادگیری یه زبان جدید خیلی به مغز کمک میکنه من خودم دوست دارم ترکی یاد بگیرم ولی چون تو محیط نیستم یاد گرفتنش واسم سخت میشه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
کجا برم وقتی مهمونم برم اتاق بشینم 

دسشویی، پیش شوهرت یا باگوشی زنگ بزن ب کسی بهونه پیداکن برو اب بخور 

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
سعی کن یاد بگیری با اینترنت  بلید با شوهرت صحبت کنی  که هواتو داشته باشه اعلام کنه فارسی ...

میگن برامون سخته تو برو ترکی یاد بگیر

ناراحت نشو عزیزم اگه دارن بین خودشون حرف میزنن طبیعیه که با زبان محلی شون حرف بزنن ولی اگه تو مخاطبش ...

😳 عزیزم این خیلی بی شخصیتیه ک درحضور کسی که زبونتو متوجهنمیشه با زبون خودت بحرفی نمیدونستی اینو؟ مثال درگوشی حرف زدنه!!!!

مگه هر مهمونی چقدر طول می کشه. وقتی همه همزبان هستند طبیعی هست که به اون زبان صحبت کنند. شما هم اوایلش هست و اذیت می شید. به مرور عادت می کنید و کم کم زبانشون رو هم یاد می گیری. من اگر بودم از این فرصت برای یادگیری یه زبان جدید استفاده می کردم.