2777
2789
عنوان

رفت و آمدبا فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 37 پست
😳 عزیزم این خیلی بی شخصیتیه ک درحضور کسی که زبونتو متوجهنمیشه با زبون خودت بحرفی نمیدونستی اینو؟ مث ...

دقیقا منم همین حس بهم دست میده 

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چکار میکنید دیگه اعصاب نمونده برام رفت و آمدم ماهی دو ماهی یک دفه هستش ولی واقعا زجر میکشم از دس ...

کلی بحث داشتیم یکمی کمتر شده ولی بهتر نشده 

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
با اون فرد یا درباره اون فرد بله خیلی زشته اما صحبت جمعی ایرادی نداره

😳😑

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
کلی بحث داشتیم یکمی کمتر شده ولی بهتر نشده 

شما چند ساله عروسشونی رفت و آمدتون چجوریه

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
😳 عزیزم این خیلی بی شخصیتیه ک درحضور کسی که زبونتو متوجهنمیشه با زبون خودت بحرفی نمیدونستی اینو؟ مث ...

تو دیدگاه من اصلا هم بی شخصیتی نیست ، شما تصور کن یه تعداد فامیل که فارس زبان هستن و تا حدود زیادی ترکی بلدن دور هم جمع شدن و یه نفر ترک داخل اون جمع هست که فارسی بلد نیست ، آیا واقعا تو این شرایط اون آدما مثلا میخوان راجع به دختر خاله ی همسایه شون که تازه ازدواج کرده حرف بزنن یا بخوان راجع به فلانی که دست پختش خوبه، باید به خاطر اون شخص همه ی مکالماتشون به زبان ترکی باشه؟ یا زمانی که میخوان چیزی رو واسه اون ترک تعریف کنن باید ترکی حرف بزنن؟

پس منطقیه که زمانی که مخاطب طرف مقابل نیست به زبان خودشون حرف بزنن و در مخاطب قرار دادن اون شخص به زبان اون حرف بزنن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

یکی از دلایلی که می گن موقع ازدواج همه مسائل رو در نظر بگیرید همین هست. شما با علم به اینکه همسرتون مربوط به یه قومیت دیگه هست و زبان و گویشش با شما متفاوت هست ایشون رو انتخاب کردید.پس از قبل پیش بینی این موضوع رو هم داشتید و الان نباید بابت این موضوع خودتون و ایشون رو اذیت کنید. شما وارد اون جمع شدید و شما باید خودتون رو با جمع وفق بدید. نمیشه که ازشون بخواهید بخاطر شما همه افراد جمع خودشون رو اذیت کنند و زبانشون رو تغییر بدن. تجربه نشون داده این مساله برای تمام اقوام مهم و تغییر شرایط براشون سخت هست

تو دیدگاه من اصلا هم بی شخصیتی نیست ، شما تصور کن یه تعداد فامیل که فارس زبان هستن و تا حدود زیادی ت ...

پس بهتره کمی اداب معاشرت مطالعه کنید عزیزم البته جسارت نمیکنم

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
پس بهتره کمی اداب معاشرت مطالعه کنید عزیزم البته جسارت نمیکنم

خدا رو شکر همه ی اطرافیانم از آداب معاشرت من تعریف میکنن حتی اقوام دور همسرم ، پس قطعا از شما و امثال شما خیلی بهتر بلدم با دیگران معاشرت کنم عزیزم البته جسارت نمیکنم 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

حست درسته، بنظر شما خانم باشخصیتس میاید و احتمالا خونواده همسرتون سنتی هستند میتونید ازهمسرتون بخواهید باهاشون صحبت کنند محترمانه خیلی وقتا اونا متوجه این نمی شن ک از صحبتشون با زبون خودشون ب شماحس بدی دست میده عزیزم

شما چند ساله عروسشونی رفت و آمدتون چجوریه

۳ سال و نیمه

اوایل هرروز زنگ میزد بیاید اینجا یا میومدن همش خونمون تعطیلات میگفت مارو ببر فلان جا 

بریم خونه فلانی

تا ۲ ۳ شب به زور میومدن نمیتونستیم با شوهر از در خونه بریم بیرون

زنگ میزد نزار زنت بره بیرون،نزار بره مغازه،نزار بره خونه مامانش 

شوهر منم بی زبونه

دیوونه شدم دیگه اعتراض کردم به شوهرم گفتم من تازه عروسم دوست دارم تو خونه خودم باشم دوست دارم با شوهرم برم بیرون دوتایی نمیشه که همش خونه این و اون

فکر میکنن کلفت گرفتن همشم باید طرف یه جوری رفتار کنه انگار زن نگرفته 

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
خدا رو شکر همه ی اطرافیانم از آداب معاشرت من تعریف میکنن حتی اقوام دور همسرم ، پس قطعا از شما و امثا ...

عزیزم پس ببین اطرافیانتون دیگه اداب معاشرتشون در چ حده😂 شوخی میکنم موفق باشید نظرتون محترمه

۳ سال و نیمه اوایل هرروز زنگ میزد بیاید اینجا یا میومدن همش خونمون تعطیلات میگفت مارو ببر فلان جا&n ...

همین میگم گلم سنتی هستند 

چیزایی رو متوجه نمی شن باصحبت اونم از زبان همسز نه خودت حل میشه

حست درسته، بنظر شما خانم باشخصیتس میاید و احتمالا خونواده همسرتون سنتی هستند میتونید ازهمسرتون بخواه ...

زیاد صحبت کرده ولی متاسفانه فایده ندارد چقدر می‌تونه بگه دیگه زشته

عزیزم پس ببین اطرافیانتون دیگه اداب معاشرتشون در چ حده😂 شوخی میکنم موفق باشید نظرتون محترمه

نیاز نیست به شما خودم رو اثبات کنم واقعا انقدر وقتم برام ارزشمند هست که با جواب دادن به پیام های از سر فشار اومدن شما تلفش نکنم دیگه به ریپلای های شما پاسخی نمیدم موفق باشید دوست عزیز