2777
2789
عنوان

بازسازی زندگیم

873 بازدید | 28 پست

سلام بچه‌ها ۱۱سال پیش ازدواج کردمو ثمرش شدبه پسر که الان ۹سالشه وقتی یک سالش بود ازشوهرم جداشدم الان دوساله دوباره بایه آدم خوب ازدواج کردمو یه دختر ۷ماهه دارم.الان که شوهرم مشکلی نداره با دیدن پسرم اما وقتی میبینمش خیلی عذاب وجدان دارم وخیلی بهم میریزم باورکنین مادربدی نبودم اما واقعا ناچارشدم.بعدشم اونا بهم ندادن حضانتشو. الان خیلی بهم احتیاج داره ولی من نیستم پیشش.توروخدا یه راهنمایی بکنین چجوری میتونم باهاش رفتارکنم که منو ببخشه.هرچند میدونم که هرکارکنم جبران عذابایی که کشیده نیست..

ببین وقتی پای یه بچه رو به دنیا باز کردی وظیفت بود همیشه مراقبش باشی نه اینکه ول کنی ازدواج کنی

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم با همین مسئله درگیرم زندگیم جهنم هست میخوام برم فقط واسه آینده بچم و بعدا دچار مشکلات زیاد میشه و در مورد من چی فکر میکنه موندم میترسم برم بعدن مثل شما بشم 😢😢

دیگه اتفاقیه که افتاده....شما هم میگی مقصر نبودی و واقعا هیچ کدوم ار ما نمیتونیم قضاوت کنیم شمارو..حتما شرایط بدی داشتی....خودتو سرزنش نکن ....خودتو ببخش.....به پسرت فقط عشق بده....هر چندساعت که پیششی

ب ی سنی ک رسید میتونه انتخاب کنه پیش پدر باشه یا مادر 

اگه شمارو انتخاب کرد براش جبران کنین

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
ببین وقتی پای یه بچه رو به دنیا باز کردی وظیفت بود همیشه مراقبش باشی نه اینکه ول کنی ازدواج کنی

شوهرم میخاست منو بفروشه به دوستاش نفری ۳۰ تومن.بنظرت باید وایمیستادم 

اونوقت این اقا صلاحیت نگهداری از بچه را نداشته چطوری دادنش به اون و اینکه باز تا ۷ سال باشمابوده حضا ...

آخه چون پولدارن به قاضی پول دادن همه چی به نفعشون شد

شوهرم میخاست منو بفروشه به دوستاش نفری ۳۰ تومن.بنظرت باید وایمیستادم 

نه هرگزززززز

ولی بچه رو باید میبردی

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
نه هرگزززززز ولی بچه رو باید میبردی

بچه روباخودم آوردم ولی خب دادگاهمون تاطلاق ۸ماه طول کشید.بچه دوماهه بودکه درخواست طلاق کردم یه سالش که شد وطلاق گرفتیم ازم گرفتنش.