یکی از نزدیکانم ی نوجوان داره هر چی از دهنش میاد میگه ب پدرش که عزیز منه .. مثلا پرتوقع همه چی میخواد..پدرش میگه پول ندارم میگه بی غیرت چرا نداری
یا مثلا خانواده مادرش وضعشون بهتره.. ب مادرش جلو پدرش گفته بود چرا با این ازدواج کردی .. فقط بخاطر پول اینا رو میگه ب پدرش.. بنظرم مادرش از بچگی درست تربیتش نکرد.. خودم میدیدم خیلی بها میداد بهش.. الان از فشار عصبی بالا پدرش داره کور میشه..فشار چشم پدرش رفته بالا رفتم دیدم کاسه خون شده چشمش.. از دیروز غصه میخورم.. من بچه ندارم با دیدن این بچه ها پشیمون میشم از بچه دار شدن 😔😔😔
هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ میکنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ
ایشون واقعا هیچ استعدادی در تربیت بچه نداشتن ظاهرا عزیزم از بچه آوردن پشیمون نشو رفتاری که ایشون با پدرش داره واقعا چیز شایعی نیست و تربیت غلط و عجیب این خانواده رو میرسونه تو میتونی اگه بخوای مادر خوبی باشی و بافرهنگ بچه بزرگ کنین
چون فقط بهش یاد دادن پول مهمه . به امین خاطر اینطور شده
رفتار این نوجونه رفتار مامان با بای منه
مامان باباش منم
🤧😔
قطرهای از بادههای آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفیست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
نه یاد ندادن .. پسردایی هاش و پسر خالش همسنش هستن اونا وضعشون بهتر از ایناست..واس همین پدرشو با اونا ...
مقائله کردن کلا خوب نیس
چه فرزند با فرزند
چه
پدر مادر با پدر و مادر
قطرهای از بادههای آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفیست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان