2777
2789
عنوان

بعضی از نوجوان های الان انسانن یا هیولا😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 37 پست

به سن نیست خواهرشوهرای من بالا35 هستن فوقالعاده بیتربیت و بددهن

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یاد ندادن .. پسردایی هاش و پسر خالش همسنش هستن اونا وضعشون بهتر از ایناست..واس همین پدرشو با اونا ...

چرا مقایسه میکنه ؟ دلیلش خب یه چیزه . بابا مامانش پول پول کردن  و خودشون رو مقایسه کردن بچه هم یاد گرفته .

خپیش بالا مامانش نبودی که  .‌ احتنالا مینشستن مامانش گریه میکرد فلانی از کجا میاره .؟ ما چرا اونقدر نداریم ؟ چرا بدبختیم و‌....   خانما زیاد میگن از این حرفا . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

متوجه نشدم عزیزم

مامان بابای من تو جمع بهم،بی حرمتی میکنن 

و 

من ساکتم 

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
خیلی ترسناک رفتار میکنن😔😔😔

دیشب شوهرم واقعا عصبی شد و نفرینش کرد

به خودمم میگه زر نزن عن خانوم بزرگ شده چطوری بزنمش خودش باید خجالت بکشه 

فوق‌العاده شلختس

همش سرش تو گوشیه

دختر کوچیکمم داره ازش یاد میگیره

چرا مقایسه میکنه ؟ دلیلش خب یه چیزه . بابا مامانش پول پول کردن  و خودشون رو مقایسه کردن بچه هم ...

ن مامانش هم اینطوری نیست. اما مثلا پسره ی کار اشتباه میکرد تربیتش جدی نبود . اصلاااا ب پدرش اجازه نمیداد دعواش کنه. از پدرش هیییچ حسااابی نمیبره

چرا مقایسه میکنه ؟ دلیلش خب یه چیزه . بابا مامانش پول پول کردن  و خودشون رو مقایسه کردن بچه هم ...

نخیر عزیزم ربطی به این نداره بعضیا رفتارشون خیلی وحشتناکه نمونش خواهرای خودم یه کارایی میکنن شاخ در میاری 

ن مامانش هم اینطوری نیست. اما مثلا پسره ی کار اشتباه میکرد تربیتش جدی نبود . اصلاااا ب پدرش اجازه نم ...

به حساب نیست . طبق تجربیات خودم و اطرافیان  گفتم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نخیر عزیزم ربطی به این نداره بعضیا رفتارشون خیلی وحشتناکه نمونش خواهرای خودم یه کارایی میکنن شاخ در ...

از کی یاد گرفتن اینارو ؟