2777
2789
عنوان

بعضی از نوجوان های الان انسانن یا هیولا😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 37 پست
مشاوره میگفت واسه سنشه ولی اصلا ازش راضی نیستم گاهی میاد تو بغلم و مهربونه گاهی اینجوریه

اینم درسته.. ی مشاور خارجی خودم تو لایوش بودم داشت در مورد همه چی نظر میداد وقتی از نوجون پرسیدن ازش خندید و گفت یکی خودم دارم .کار سختیه نوجون داشتن و مدارا کنید باهاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان 16 سالشه بالاتر گفتم چه هیولایی شده به قول اسی

ای بابا ناراحت نشو واقعاااا دهه ۸۰ ها هیولان. 

حالا شما یکم هم روش کار کن شده دعواش کن خودتو محکم نشون بده بگو حق نداری بی احترامی کنی وگرنه ما هم بهت بی‌احترامی میکنیم

-
از کی یاد گرفتن اینارو ؟ 

تو مدرسه از دوستاشون بعدشم هرکس یه شخصیت داره لازم نیست حتما چیزی رو از کسی یاد بگیری مثلا خوردنو از کسی یاد گرفتیم یا راه رفتنو ؟بعضیا ذاتا بد هستن 

اینم درسته.. ی مشاور خارجی خودم تو لایوش بودم داشت در مورد همه چی نظر میداد وقتی از نوجون پرسیدن ازش ...

دختر من زبونزد فامیل بود همه میگفتن تربیتت عالی بوده ولی دو ساله این مدلی شده متاسفانه 

وای من این تاپیکو دیدم عضو شدم 

من خودم ۱۶ سالمه و 

امروز به خانواده ام گفتم همش درباره درس با من حرف میزنید 

و حس میکنم خیلی ناامید شدن،  مخصوصا بابام... 

اخه ۷ ماهه که گوشیمو بدون علت واسه درس گرفتن و این گوشی داداشمه 

درسمم خوبه ترازم بالای ۶۳٠٠ اکثرا

تازه دهم تکمیلی تیزهوشانم رفتم و اونجام تاپم ولی این مدت واقعاا دارم احساس تنهایی و تنفر از خودم میکنم 

و نمیدونم،  خدایی بایام پنج و نیم صبح بیدار میشه منو بیدار کنه...  کلی قربون صدقه ام میره...  صبحانه های خوشمزه درست میکنه میدونه من عادی دوست ندارم.. 

مامانم کلی هوامو داره...  اتاقم هم بزرگه و خوشگل... 

نمیدونم چیکار کنم...از طرفی میگن نه باشگاه نه هیچییی فقط درس

هر شب فیلم میبینن من باید بیام بالا چون درس... 

خیلی خیلی لوس بازی دراوردم اینو میدونم ولی واقعا هنوز ناراحتم اصلا اوکی نمیشم 

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
وای من این تاپیکو دیدم عضو شدم  من خودم ۱۶ سالمه و  امروز به خانواده ام گفتم همش درباره ...

عزیزم میفهمم گاهی آدم واقعا خسته میشه از درس خوندن و ب تفریح نیاز داره.. اما اینو خواهرانه بهت میگم.. شاید حرفم کلیشه ای باشه ولی قدر این روزاتو بدون..  من ۱۷سالگی پدر نازنینمو که نازمو میکشید از دست دادم و با اینکه درسم مثل شما خوب بود زندگیم زیر و رو شد و مشکلاتی بعد فوت پدرم پیش اومد ک انشاالله از شما ب دور باشه.. سعی کن کتاب انگیزشی یا ویس انگیزشی با گوشی برادرت گوش بدی یا گاهی از پدرت بخواه ک ببرتت بیرون یا مثلا هفته ای یه فیلم ببینی..  الان وقت اینه خودتو رشد بدی بعدا خیلی سخت میشه.. عزیزم من بعد اون اتفاق الان تو سن ۳۲سالگی تازه دارم کم کم مسیرمو پیدا میکنم مثل یه نوجوان ۱۶ساله.. پس موقعیتتو بچسب ک خیلیا آرزوشو دارن..  پدر و مادر همیشه نیستن که حامیت باشن.. دور از جونشون.. اما یه واقعیته... ازدواج هم کنی باز بالاخره یک روز تنها میشی..شاید تو پیری هات...  اون موقع از خودت میپرسی من کی هستم؟ چی هستم؟  چه نقشی تو اجتماع داشتم؟ ادم وقتی تنها بشه تازه میفهمه نباید موقعیت هاشو از دست میداد.. یاد این روزا میفتی  ک موقعیت داشتم اما استفاده نکردم.. من فقط تجربمو گفتم بهت دختر نازنین