2777
2789

خوشبحالتون 🥺❤️انقدر دلم میخواست الان یه نی نی شش ماه داشتم بغلش میکردم بهش شیر میدادم میخوابوندم اون پستونک میخورد منم هی قربون صدقه معصومیتش میرفتم 🥺

کاش زودتر از شر زندگی کنار خانواده همسرم خلاص شم تا منم مامان شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالتون 🥺❤️انقدر دلم میخواست الان یه نی نی شش ماه داشتم بغلش میکردم بهش شیر میدادم میخوابوندم او ...

عزیزم نوزاد ۶ ماهه انقدراهم رویایی نیس 😁

معمولا یا داری شیر میدی یا داری غذا میکس میکنی یا وقت نکردی ی دوش بگیری خونتم ترکیدس شبشم تا ۵ صبح از گریه بچه بیداری 😁✋

خدایا شکرت ❤❤❤
عزیزم نوزاد ۶ ماهه انقدراهم رویایی نیس 😁 معمولا یا داری شیر میدی یا داری غذا میکس میکنی یا وقت نکر ...

ولی خب خیلی نازن مخصوصا بچه خود آدم یچیز دیگه اس 🥺💕حتی اذیتاش شیطنتاش شیرینه

خوشبحالتون 🥺❤️انقدر دلم میخواست الان یه نی نی شش ماه داشتم بغلش میکردم بهش شیر میدادم میخوابوندم او ...

انشالله خدا بهت یه بچه میده همه این روزا فراموش میکنی

عزیزم نوزاد ۶ ماهه انقدراهم رویایی نیس 😁 معمولا یا داری شیر میدی یا داری غذا میکس میکنی یا وقت نکر ...

داشتن بچه بلاخره سختی های خودش داره توی زندگی من دخترم رویایی ترین و بهترین عشقمه تمام کاراهاییم که براش انجام میدم از روی عشق انقدر باهم بازی میکنیم انقدر انرژی خوبی به زندگیم اورده که داشتنش با‌هیچ ی عوض نمیکنم 

ولی خب خیلی نازن مخصوصا بچه خود آدم یچیز دیگه اس 🥺💕حتی اذیتاش شیطنتاش شیرینه

یه حس خارق العادست هر روز که میگذره برا هر ثانیه بودنش خدارو لحظه به لحظه شکر میکنم وقتی میخنده همه دنیا رو بهم میدن خدا هیچ خونه ای رو بدونه بچه  نگذاره