2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم میگه عروسی نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18018 بازدید | 264 پست
شهرما عروسی میگیرن عروس و دوماد کلی پول گیرشون میاد از800میلیون تا یک میلیارد البته گاهی کمترم میش ...

چه خوب   ولی پارسال عروسی خواهر شوهرم بود چند نفر در هدی کادو داده بودن که حتی پول غذاشونم نشد اخرس از پول کادوها  دو ملیون موند واسشون واقعا  بد بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عقدم عزیزم مثه شما ۲سال و چندماه شوهرمنم خوبه ولی نمستونیم جشن بگیریم خودم گفتم نمیخواد فقط میرم اتلیه و ارایشگاه البته بستگی به روحیه خودت داره خانواده همسرمم حمایت نمیکنن

اخه نمیشه ک همه فامیلو دعوت نکرو البته منکه زیاد فک فامیل ندارم طرف شوهرم انقد زیادن ک😒

من‌پارسال عروسیم ۱۱۰ نفر بودن خیلی شیک و باکلاس شد عروسیم‌عالی شده

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
منم عقدم عزیزم مثه شما ۲سال و چندماه شوهرمنم خوبه ولی نمستونیم جشن بگیریم خودم گفتم نمیخواد فقط میرم ...

کاش منم میتونستم با خودم و این قضیه کنار بیام هم اعصاب خودمو خورد کردم هم اعصاب شوهرم بیچارمو

منم به اندازه شماتو عقدم 

اماهمسرم خیانت دیدم ..بی توجه .. بی محبت .. دلش نمیاد برام ی چیزی بخره ..فقط الکی یکبار گفتم دوستم داری فقط سرش تکون داد...

من جای تو بودم همون اتلیه رو هم نمیرفتم اگه دستش خالیه 

مهم اون عشقیه که به تو داره بادنیاعوضش نکن اوقات تلخی نکن بجاش برین مسافرت حال کنین 

من راضیم منو از ته دل بخواد محبت کنه ولی عروسی یه شب نگیرم 

الانم بهش گفتم عروسی نمیخوام تواین اوضاع بجاش مسافرت یا ی جشن کوچولو

چرا جهاز دادی دیگه

جهازو به خانواده شوهرم نمیدادم که هرچی خریدم واسه زندگی خودم بوده

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟

خب وقتی جشن عقد نداشتی خودش نمیدونه تو دلت میمونه عروسی ؟ 

اگر ی‌جشنی داشتی میگفتم اوکی عب نداره ولی حالا.....

ولی بگو بابات باهاش حرف بزنه بگه تو دل دخترم میمونه ، از کسی کمک بگیر ، جشن خودمونی براش بگیر بعدم برید آتلیه 

نمیدونم بخدا  اخه ما جشن عقدم به خاطر کرونا نشد بگیریم حالا سر این پیش فامیل روم نمیشه بخدا هم ...

من خودم فامیل چندبار گفتن عروسی نمیگیری گفتم نه ترجیح دادم پول عروسی رو بنایی کنم و خونه بسازم 

حتی زن پسر دایی شوهرم با کلی کلاس گذاشتن بهم. گفت وقتی توی تالار میری و لباس عروس تنت باشه غرور میگیرتت. و حس سربلندی میکنی بعد نگاهشو چپ کرد برام 

منم گفتم من ترجیح میدم وقتی کلید رو توی در خونه خودم. ميندازم و پا توی خونه خودم میزارم حس غرور و سربلندی کنم نه اینکه از گرفتن عروسی و هزینه الکی،،، دیگه حتی حرف نزد 

اوووو ول کن بابا   منم دقییییقا شرایط تو رو دارم   مخصوصا قسمت شوهر مهربون و پدرشوهر گدا

تصمیم گرفتیم بریم آتلیه    بعدشم بریم دبی خوش گذرونی🤩اینجانب بسی خرسند میباشم از این ماجرا