2777
2789
عنوان

شما باشید موهاتونو رنگ می‌کنید

86 بازدید | 12 پست

من۲۴سالمه تاحالا رنگ نکردم دلم به تغییر اساسی میخاد ولی دوس ندارم سنم بالا بره

مثلا قهوه ای بزنم با کراتین

ولی هیچ جوره دلم نمیاد

من فقط منتظرم هروقت شوهر کردم بلافاصله بلوند کنم ،مامانم نمیزاره مجردی رنگ کنم🥲😂برام مهم نیست سنم بره بالا 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا خیلی رنگ میکردم دکلره میکردم 

ولی الان اصلا راضی نیستم فقط سالی یه بار میرم احیا و صافی 

موهامم چون بلند و پر هست اصلا دلم نمی‌خواد رنگ‌کنم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

همون کراتین کن خیلی خوب میشه چند درجه هم رنگ موهات باز میشه 

موهای من قهوه ای تیره بود‌ شده قهوه ای روشن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

من مشکی پوستم سفید میگن قشنگی فقط کراتین کن

من هر بار رنگ کردم یا بلوند کردم فرداش مشکی کردم 

الان چند سالیه فقط میرم احیا و صافی انجام میدم خیلی عالیه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

من آزادم ولی دلم نمیاد😭

بآبان بکن بره،فقط باید مراقبتو خیلی بیشتر کنی ،و پیش یه آدم خفن رنگ کن

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(: