2777
2789

خیلی‌پشیمونم از‌ اینکه قبلا با بعضیا دوست بودم الان‌ خیلی‌پشتم‌حرف در‌میارن‌یا‌هرچی البته دیگه‌باهاشون دوست نیستم و هیچ دوستی ندارم خیلی ناراحتم کلا هیچکس‌انگار‌بامن‌حال‌نمیکنه البته اینم‌بگم‌ نمیدونم‌چرا همه خوبن ولی به‌من‌که‌میرسن بدجنس‌میشن بعدشم‌مشکل از من‌میشه کلا میبینم مثلا دوستای دیگشون پجوری خوبن باهاشون ولی بامن‌اینجوری شدن و اینا خیلی ناراحتم‌ نه فقط واسه یه‌نفر باشه کلا همینجوریه برای همه نمیدونم‌پرا مشکل از‌چیه خیلی کم‌پیش‌میاد  یکی‌واقعا دوستم باشه که‌فعلا پیش‌نیومده هیچکس بام‌صمیمی‌نمیشه قبلانم‌که‌کوچیک‌تر بودم صمیمی‌میشدم بعدش قهر میکردیم و الانم همش مسخرم میکنن یا میبینمم اصن مهم نی براشون با اینکه خیلی دخر

ترای بدی هستن  و من از اونا بهترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ولشون کن اینقد بقیه برات مهم نباشن تو با خودت دوست شو ببین بقیه چجوری در حسرت دوستی با تو می‌مونن 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

خب اولا ی روز متوجە میشی دوستی و. ..ی بخش خیلی کوچیک زندگیتە و براش ناراحت نمیشی دیگە

بعدم ببین با همشون چجوری؟ی وقتا ادما خوبی دلشونو میزنە 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

طبیعیهدرس عبرت شد دیگه با هیچکس صمیمی نخواب باشی غیر خانوادت حقیقت اینه ۹۹ درصد رفاقت ها همینجوری می ...

اره ولی خیلی دلم میخواد یه رفیق داشته باشم

مثلا میرفتم تو یه اکیپ  تو مدرسه  خوب بودن بام بعد یه مدت بد میشدن یا کلا همون اول بد بودن  خیلی تحویلم نمیگرفتن الانم بلد دوسه سال که  باهاشون ارتباطی ندارم بیرون میبینمشون یا پشت سرم پچ‌پچ میکنن یا کلا حرف میزنن درموردم یا مسخرم میکنن خیلی بدم میاد از مسخره شدن:)حس کمبود بهم دست میده

رو اعتماد به نفست کار کن اول بعدش سن شما سنیه که باید به نظرم از کسی کمک بگیری جوری که همه شرایط شما ...

اره اعتماد به نفسم‌پایینه حس‌میکنم خودم

ینی‌چی باچجور ادمی حرف بزنم؟که مشکلمو بفهمه

اره ولی خیلی دلم میخواد یه رفیق داشته باشممثلا میرفتم تو یه اکیپ تو مدرسه خوب بودن بام بعد یه مدت ...

میفهمم چی میگی

برای منم اتفاق افتاده ولی خب وقتی فهمیدم اونا به خودشون هم رحم نکردن فهمیدم چرت و پرتی بیشتر نیستن 

عزیزم ولشون کن اینقد بقیه برات مهم نباشن تو با خودت دوست شو ببین بقیه چجوری در حسرت دوستی با تو می‌م ...

مشکل اینه فک‌میکنم‌کسی بام دوست نباشه نمیتونم با تودم دوست باشم اصن  این حرفا