2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم میگه عروسی نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18005 بازدید | 264 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ایشونو قانع کن که اصل خرج عروسی لباس عروس و ارایشگاه و اتلیه اس...خرج تالار رو مهمونا خودشون کادو میارن درمیاد در حدی که عمو و خاله و عمه و دایی دعوت کنید یه جشن بگیرید

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
خب شرایط مالیشو مگه ندیدین زمان آشنایی؟ با خونوادش صحبت نکردین؟ وقتی پذیرفتین همسرش بشین یعنی با ا ...

بعضیا ذات ندارن اولش میان قولای قشنگ میدن  

وقتش که بشه میزنن زیر همه چیز و میگن نداریم سر خودم اومده این طور آدما بی شرفن  

خب شرایط مالیشو مگه ندیدین زمان آشنایی؟ با خونوادش صحبت نکردین؟ وقتی پذیرفتین همسرش بشین یعنی با ا ...

چرا دیدم ولی اخه قرار بود جشن عقدو بگیزه ک اونم افتاد تو کرونا و تالارا بسته بود شانس من حالا جاش گفتم عروسیو بگیر ک میگه نمیتونم

با یک مهمونی خلاصه تر که فقط نزدیکان باشند مثلا حدود پنجاه شصت نفر تمومش کنید و اذیت نکنید در عین حال که باید حداقلی انجام بده که بعدا توی دلت نمونه عروسی بقیه را دیدی حسرت نخوری واجباتش را بچسب مثل همون آرایشگاه عکس و آتلیه و ..... همون ها رو هم مواظب باش که پول بیخودی ندید اگر خودش خرج می کنه با این اوصاف که گفتی به دنیا می ارزه و باید قدشو بدونی احترام متقابل را حفظ کنی نگذار به خاطر یک عروسی خجالت بکشه تا میشه با هم از خونواده ش بکشید.....

من بودم قبول میکردم خیلیم خوب  برو اتلیه ارایشگاه بعدم خواهر برادری جمع شید یه بزنو بکوب کنید برید خونتون ولی قولشو بگیر بعدا که پول دستش اومد   یه مسافرت توپ برید والا ما که عروسی گرفتیم الان میگیم حیف اون همه خرج که اومدن خوردنو حتی تو کادوهاشون اندازه غذاشون ندادن  که  سر بار نباشن ول کن بابایا