2777
2789
عنوان

حسرت داشتن به زندگی بقیه

775 بازدید | 44 پست

حسرت میخورم به حال زنایی ک شوهرشون عاشقشون گل میخره سوپرایزشون می کنه پروفایل میزاره..من همه اینکارارو به شوهرم میگم ک دوس دارم ولی حتی وقتی قهر میکنیم یه شاخه گل نمیگیره با اینگه میگم بهش.هنوز یک سال از ازدواجون نگذشته.من شدم یه زن عقده ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اهل کادو نیست اما برای من مهم نی 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

خدایی دیگه مرد نباید پروفایل بذارن😕😐

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.